Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the monkees Songtekst: time and time again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the monkees - time and time again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time and time again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the monkees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the monkees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time and time again .

Origineel

Time and time again Naughty girls get me in trouble When I fly too high Something's bound to burst the bubble You say this is love Wonder if you're feeling lonely Tell me if you please Is this for this evening only Or will it be for long, long time Or just a passing fancy Will it be for a long, long time I feel as though it can be I'll just what and see What tomorrow has to bring me A love that is oh-so-true Or another girl who's free and easy So, I'll just wait and see What tomorrow has to bring me A love that is oh-so-true Or another girl who's free and easy Time and time again And again

 

Vertaling

Keer op keer Stoute meisjes brengen me in de problemen Als ik te hoog vlieg Iets is gebonden aan de zeepbel te barsten You say this is love Ik vraag me af of je je eenzaam voelt Zeg het me als je wil Is dit alleen voor vanavond Of zal het voor lange, lange tijd zijn Of slechts een voorbijgaande fantasie Zal het voor een lange, lange tijd zijn Ik voel dat het zo kan zijn Ik zal gewoon wat doen en zien Wat morgen me te brengen heeft Een liefde die oh-zo-trouw is Of een ander meisje dat vrij en makkelijk is Dus, ik wacht gewoon af en zie Wat morgen mij te brengen heeft Een liefde die oh-zo-trouw is Of een ander meisje dat vrij en makkelijk is Keer op keer En opnieuw