Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the monochrome set Songtekst: reverie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the monochrome set - reverie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reverie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the monochrome set! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the monochrome set en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reverie .

Origineel

Strap him to the table Spreading gel on his head Tying on the label Change the color to red Give me peace, give me little peace I feel so tired Give me love, give a little love I feel so Tired Dribbling like a baby Spittle pouring down his chin Burning out the ladies Putting fat boys in Give me peace, give me little peace I feel so young Give me love, give a little love I feel so Roll up , roll up Him in soft white towels Carry him gently to his room Roll down, roll down His tongue, let him slumber Open the curtains for the moon Woke up in the morning Less a piece of his brain He looks a little different But he feels the same Give me peace, give me little peace I feel so young Give me love, give a little love I feel so Young Give me peace, give me little peace I feel so young Give me love, give a little love I feel so Tired Wired Fired Expired

 

Vertaling

Bind hem vast aan de tafel Spreid gel op zijn hoofd Het etiket vastbinden Verander de kleur in rood Geef me rust, geef me een beetje rust Ik voel me zo moe Geef me liefde, geef een beetje liefde Ik voel me zo moe Kwijlend als een baby Speeksel stroomt over zijn kin De dames uitbranden Dikke jongens erin stoppen Geef me rust, geef me weinig rust Ik voel me zo jong Geef me liefde, geef een beetje liefde Ik voel me zo Rol op, rol op Hem in zachte witte handdoeken Draag hem zachtjes naar zijn kamer Rol naar beneden, rol naar beneden Zijn tong, laat hem sluimeren Open de gordijnen voor de maan Werd wakker in de ochtend Minder een stukje van zijn hersenen Hij ziet er een beetje anders uit Maar hij voelt hetzelfde Geef me rust, geef me een beetje rust Ik voel me zo jong Geef me liefde, geef een beetje liefde Ik voel me zo Jong Geef me vrede, geef me kleine vrede Ik voel me zo jong Geef me liefde, geef een beetje liefde Ik voel me zo Moe Bedraad Gebrand Verlopen