Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the moody blues Songtekst: don’t need a reindeer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the moody blues - don’t need a reindeer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t need a reindeer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the moody blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the moody blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t need a reindeer .

Origineel

Do you remember long ago? And how we loved when we were children Let's be like children This Christmas time And if you say that you'll be mine Then all the stars will shine around us Love will surround us This Christmas time (Ahhhh, ahhhh) I don't need a reindeer I don't need the snow Tell me you love me And I'm ready to go Out of the darkness, into the light This is the Christmas where we make it all right Make it all right I hear you talking in my dreams Of nights of love and days of wonder I still remember each Christmas time So if you see me on the street No need ask me what would please me It's your love, believe me This Christmas time (Ahhhh, ahhhh) I don't need a reindeer I don't need the snow Tell me you love me And I'm ready to go Out of the darkness, into the light This is the Christmas where we make it all right Yeah, don't need the snow Yeah, I'm ready to go This is the season of beauty and light Love, love, we can make it all right Make it all right I don't need a reindeer Don't need the snow Tell me you love me And I'm ready to go Out of the darkness into the light This is the Christmas where we make it all right Yeah, people will sing Sing of the new life and the joy it will bring This is the season of beauty and light Love, love we can make it all right Yeah... Love, love we can make it all right 'Cause all the world over, the people will sing Yeah, the joy it can bring

 

Vertaling

Herinneren jullie je lang geleden? En hoe we liefhadden toen we kinderen waren Laten we als kinderen zijn deze kersttijd En als je zegt dat je de mijne zult zijn Dan zullen alle sterren om ons heen schijnen Liefde zal ons omringen This Christmas time (Ahhhh, ahhh) Ik heb geen rendier nodig I don't need the snow Zeg me dat je van me houdt En ik ben klaar om te gaan Out of the darkness, into the light Dit is de Kerstmis waar we alles goed maken Maak het allemaal goed Ik hoor je praten in mijn dromen Over nachten van liefde en dagen van verwondering Ik herinner me nog elke kersttijd Dus als je me op straat ziet hoef je me niet te vragen wat ik leuk zou vinden Het is jouw liefde, geloof me This Christmas time (Ahhhh, ahhhh) I don't need a reindeer I don't need the snow Zeg me dat je van me houdt And I'm ready to go Out of the darkness, into the light Dit is de Kerstmis waar we het goed maken Yeah, don't need the snow Ja, ik ben klaar om te gaan Dit is het seizoen van schoonheid en licht Liefde, liefde, we kunnen het allemaal goed maken Maak het allemaal goed I don't need a reindeer Heb de sneeuw niet nodig Zeg me dat je van me houdt And I'm ready to go Uit de duisternis naar het licht Dit is de Kerstmis waar we het allemaal goed maken Ja, de mensen zullen zingen Zingen van het nieuwe leven en de vreugde die het zal brengen Dit is het seizoen van schoonheid en licht Liefde, liefde we kunnen het allemaal goed maken Ja... Liefde, liefde we kunnen het allemaal goed maken 'Cause all the world over, the people will sing Yeah, the joy it can bring