Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the moody blues Songtekst: leave this man alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the moody blues - leave this man alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave this man alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the moody blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the moody blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave this man alone .

Origineel

Ah, leave this man alone, Ah, leave this man alone Young girls with long faces come to me at night and stay the night Why am I so lonely? Tell me is it right? (Is it right?) Leave them, leave them, leave them, leave those things alone Leave them, leave them, leave them, leave those things alone Someone said I loved you, but I can't think where (I can't think where) You know so much about me So don't stand and stare, stand and stare Leave me, leave me, leave me, leave my mind alone Leave me, leave me, leave me, leave this man alone Ah, ah, leave this man alone Ah, ah, leave this Ah, ah, leave this man alone Ah, ah, leave this Someone said I loved you, but I can't think where (I can't think where) You know so much about me So don't stand and stare, stand and stare Leave me, leave me, leave me, leave my mind alone Leave me, leave me, leave me, leave this man alone Ah, ah, leave this man alone Ah, ah, leave this man alone Ahhhh

 

Vertaling

Ah, laat deze man met rust, Ah, laat deze man met rust Jonge meisjes met lange gezichten komen 's nachts naar me toe en blijven de hele nacht Waarom ben ik zo eenzaam? Vertel me is het goed? (Is het goed?) Laat ze, laat ze, laat ze, laat die dingen met rust Laat ze, laat ze, laat ze, laat die dingen met rust Iemand zei dat ik van je hield, maar ik kan niet bedenken waar (I can't think where) Je weet zoveel over mij Dus blijf niet staan en staren, blijf staan en staren Laat me, laat me, laat me, laat mijn geest met rust Laat me, laat me, laat me, laat deze man met rust Ah, ah, laat deze man met rust Ah, ah, laat deze Ah, ah, laat deze man met rust Ah, ah, laat dit Iemand zei dat ik van je hield, maar ik kan niet bedenken waar (Ik kan niet bedenken waar) Je weet zoveel over mij Dus blijf niet staan en staren, blijf staan en staren Laat me, laat me, laat me, laat mijn geest met rust Laat me, laat me, laat me, laat deze man met rust Ah, ah, laat deze man met rust Ah, ah, laat deze man met rust Ahhhh