Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the moody blues Songtekst: vintage wine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the moody blues - vintage wine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vintage wine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the moody blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the moody blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vintage wine .

Origineel

I remember the taste of the vintage wine From '63 through to '69 And I'm proud of the things we believed in then If I had the chance I'd go around again Oh, I tell you We were young and free Oh, I'll tell you 'Cause I was there you see Ohhh, ohhhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh And I look to the future with open arms And the songs that flow from my old guitar And I want to be there when the music plays And the lights go up on the empty stage Oh, I tell you Music set me free Oh, I tell you It sounds so good to me Ohhh, ohhhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh And if you're into wandering Underneath the stars We'll take the trip together Through this magic world of ours And if you're still uncertain Just what we can be Well, baby, make your mind up Get you things and follow me 'Cause if you're into romance, baby Love will find a way And if you're into dreaming Dream with me I remember the sound of the children's prayer The laughing eyes and the golden hair And as hard as I try Not a day goes by That I don't think of them I, I tell you We can be so free Oh, I tell you If you'll be there with me Ohhh, ohhhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh

 

Vertaling

Ik herinner me de smaak van de oude wijn Van '63 tot '69 En ik ben trots op de dingen waar we toen in geloofden Als ik de kans had zou ik weer gaan Oh, ik zeg je We waren jong en vrij Oh, ik zal het je vertellen 'Cause I was there you see Ohhh, ohhh, oohhhh Ohhh, ohhh, oohhhh En ik kijk naar de toekomst met open armen En de liedjes die uit mijn oude gitaar vloeien En ik wil er zijn als de muziek speelt En de lichten aangaan op het lege podium Oh, ik zeg je Music set me free Oh, ik zeg je It sounds so good to me Ohhh, ohhh, oohhhh Ohhh, ohhh, oohhhh And if you're into wandering Underneath the stars We maken samen de reis Door deze magische wereld van ons And if you're still uncertain Wat we kunnen zijn Wel, baby, neem een beslissing Pak je spullen en volg me 'Cause if you're into romance, baby Liefde zal een weg vinden En als je van dromen houdt Droom met mij Ik herinner me het geluid van het gebed van de kinderen De lachende ogen en het gouden haar En hoe hard ik ook probeer Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan ze denk Ik, ik zeg je We kunnen zo vrij zijn Oh, I tell you If you'll be there with me Ohhh, ohhh, oohhhh Ohhh, ohhh, oohhhh Ohhh, ohhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh Ohhh, ohhhh, oohhhh