Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the moody blues Songtekst: voices in the sky [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the moody blues - voices in the sky [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voices in the sky [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the moody blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the moody blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voices in the sky [#] .

Origineel

Bluebird, flying high Tell me what you sing If you could talk to me What news would you bring Of voices in the sky Nightingale, hovering high Harmonize the wind Darkness, your symphony I can hear you sing Of voices in the sky Just what is happening to me I lie awake with the sound of the sea Calling to me Old man, passing by Tell me what you sing Though your voice be faint I am listening Voices in the sky Children with a skipping rope Tell me what you sing Play time is nearly gone The bell's about to ring Voices in the sky Just what is happening to me I lie awake with the sound of the sea Calling to me Bluebird, flying high Tell me what you sing If you could talk to me What news would you bring Of voices in the sky Voices in the sky Voices in the sky Voices in the sky

 

Vertaling

Bluebird, hoog vliegend Vertel me wat je zingt Als je met me kon praten Welk nieuws zou je brengen Van stemmen in de lucht Nachtegaal, hoog zwevend Harmoniseer de wind Duisternis, jouw symfonie Ik kan je horen zingen Van stemmen in de lucht Net wat er met mij gebeurt Ik lig wakker met het geluid van de zee die me roept Oude man, die voorbij komt Vertel me wat je zingt. Al is je stem zwak luister ik Stemmen in de lucht Kinderen met een springtouw Vertel me wat je zingt De speeltijd is bijna voorbij De bel gaat zo luiden Stemmen in de lucht Wat gebeurt er met mij Ik lig wakker met het geluid van de zee die me roept Bluebird, flying high Vertel me wat je zingt Als je met me kon praten Welk nieuws zou je brengen Van stemmen in de lucht Stemmen in de lucht Stemmen in de lucht Stemmen in de lucht