Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the moody blues Songtekst: words you say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the moody blues - words you say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van words you say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the moody blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the moody blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals words you say .

Origineel

Words you say to me I listen in sympathy But I don't know what it is That makes me ignore you I hear you every night I listen but the words don't seem right My mind seems somewhere else What else can I tell you? I don't know what to do I'm losing you Something I can't control You are in my heart and soul I don't want to wake up now I don't want to wake up now I don't want to wake up now I don't want to wake up now Words you say to me I'm living in fantasy If I don't know what it is I simply ignore you I hear you every night I listen but the time is never right My life is so confused What more can I tell you? Don't turn and walk away Don't leave this way Something I can't control You are in my heart and soul I don't want to wake up now I don't want to wake up now I don't want to wake up now I don't want to wake up now

 

Vertaling

Woorden die je tegen me zegt Ik luister met sympathie Maar ik weet niet wat het is dat me jou doet negeren Ik hoor je elke nacht Ik luister maar de woorden lijken niet te kloppen Mijn gedachten lijken ergens anders Wat kan ik je nog meer vertellen? Ik weet niet wat ik moet doen I'm losing you Iets wat ik niet kan beheersen Je zit in mijn hart en ziel Ik wil nu niet wakker worden Ik wil nu niet wakker worden Ik wil nu niet wakker worden Ik wil nu niet wakker worden Woorden die je tegen me zegt Ik leef in fantasie Als ik niet weet wat het is Ik negeer je gewoon Ik hoor je elke nacht Ik luister maar de tijd is nooit rijp Mijn leven is zo verward Wat kan ik je nog meer vertellen? Draai je niet om en loop weg Ga niet weg op deze manier Something I can't control Jij zit in mijn hart en ziel Ik wil nu niet wakker worden Ik wil nu niet wakker worden Ik wil nu niet wakker worden Ik wil nu niet wakker worden