Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the mr. t experience Songtekst: somebody's song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the mr. t experience - somebody's song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody's song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the mr. t experience! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the mr. t experience en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody's song .

Origineel

This is what i vow She shall have my heart to keep Sweetly will we stir and sleep All the years as now Swift the measured sands may run Love like this is never done She and I are welded one This is what I vow This is what I pray Keep her by me tenderly Keep her sweet in pride of me Ever and a day Keep me from the old distress Let me for our happiness Be the one to love the less This is what I pray This is what I know Lovers' oaths are thin as rain Love's a harbinger of pain Would it were not so Ever is my heart a-thirst Ever is my love accurst She is neither last nor first This is what I know

 

Vertaling

Dit is wat ik zweer Ze zal mijn hart houden. Zoet zullen we bewegen en slapen Al de jaren zoals nu Snel het gemeten zand kan lopen Liefde als deze is nooit gedaan Zij en ik zijn één. Dit is wat ik beloof Dit is wat ik bid Hou haar teder bij mij Hou haar zoet en trots voor mij Voor eeuwig en altijd Weerhoud me van de oude ellende Laat mij voor ons geluk Degene zijn die het minst liefheeft Dit is wat ik bid Dit is wat ik weet Geliefde eed is zo dun als regen Liefde is een voorbode van pijn Was het maar niet zo Altijd is mijn hart dorstig Altijd is mijn liefde nauwkeurig Ze is noch de laatste noch de eerste Dit is wat ik weet