Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the muffs Songtekst: i need you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the muffs - i need you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the muffs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the muffs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need you .

Origineel

I need you so bad, yeah It's not a lot for me to ask Of you to lend a helping hand I need you right now, yeah In every day and every way To love you yeah I don't know how You don't want to take the time For the clearing of my mind Yeah it's just a waste of time I need you Something always snaps at me whenever you're near Something always snaps at me whenever you're near Something always snaps at me whenever you're near Something always snaps at me whenever you're near I need you I need you I need you

 

Vertaling

Ik heb je zo hard nodig, ja It's not a lot for me to ask Of you to lend a helping hand Ik heb je nu nodig, ja In every day and every way To love you yeah I don't know how You don't want to take the time Voor het opruimen van mijn geest Yeah it's just a waste of time Ik heb je nodig. Iets knaagt er altijd aan me als je in de buurt bent Er knaagt altijd iets aan me als je in de buurt bent Er knaagt altijd iets aan me als je in de buurt bent Er knaagt altijd iets aan me als je in de buurt bent Ik heb je nodig. Ik heb je nodig ik heb je nodig