Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the muffs Songtekst: sad tomorrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the muffs - sad tomorrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sad tomorrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the muffs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the muffs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sad tomorrow .

Origineel

I don't even know why Do you think I'm a mess Maybe someday but now you're gone When I do as I please I'm no different to me Am I crazy or have good luck You're the talk of the town So you say (oh, oh) [Chorus] I don't know why you're so glad When my head's filled with sorrow So maybe if I fade away There'll be no sad tomorrow My whole life is a drag Baby listen to me When I go away, will you care I feel naked and weird Do you see what I hear Maybe one day I'll die, who cares Hide away in complete Misery (oh, oh) [Chorus]

 

Vertaling

Ik weet niet eens waarom Denk je dat ik een puinhoop ben? Misschien ooit, maar nu ben je weg Als ik doe wat ik wil Ik ben niet anders dan ik Ben ik gek of heb ik geluk Jij bent het gesprek van de dag So you say (oh, oh) [refrein] I don't know why you're so glad When my head's filled with sorrow So maybe if I fade away Zal er geen trieste morgen zijn Mijn hele leven is een sleur Schatje luister naar me Als ik wegga, zal het je dan iets kunnen schelen Ik voel me naakt en vreemd Zie je wat ik hoor Misschien sterf ik op een dag, wat maakt het uit Verstoppen in complete Ellende (oh, oh) [refrein]