Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the national Songtekst: gospel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the national - gospel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gospel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the national! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the national en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gospel .

Origineel

I got two armfuls of magazines for you, I'll bring 'em over So hang your holiday rainbow lights in the garden Hang your holiday rainbow lights in the garden And I'll, I'll bring a nice icy drink to you Let me come over, I can waste your time, I'm bored Invite me to the war, every night of the summer And we'll play G.I. blood, G.I. blood We'll stand by the pool, we'll throw out our golden arms Darlin', can you tie my string? Killers are callin' on me My angel face is fallin', feathers are fallin' on my feet Darlin', can you tie my string? Killers are callin' on me Stay near your, stay near your television, set it up outside And hang your holiday rainbow lights in the garden Hang your holiday rainbow lights in the garden And I'll, I'll bring a nice icy drink to you Let me come over, I can waste your time, I'm bored Invite me to the war, every night of the summer And we'll play G.I. blood, G.I. blood We'll stand by the pool, we'll through out our golden arms Darlin', can you tie my string? Killers are callin' on me My angel face is fallin', feathers are fallin' on my feet My angel face is fallin', feathers are fallin' on my feet Darlin', can you tie my string? Killers are callin' on me Darlin', can you tie my string? Killers are callin' on me

 

Vertaling

Ik heb twee armvol tijdschriften voor je, ik breng ze hier Dus hang je vakantie regenboog lichtjes in de tuin Hang je vakantie regenboogverlichting in de tuin En ik zal, ik zal een lekker ijskoud drankje voor je meebrengen Laat me langskomen, ik kan je tijd verdoen, ik verveel me Nodig me uit voor de oorlog, elke avond van de zomer En we spelen soldaatje bloed, soldaatje bloed We staan bij het zwembad, we gooien onze gouden armen uit Schatje, kan je mijn touw vastknopen? Killers are callin' on me Mijn engelengezicht valt, veren vallen op mijn voeten Schat, kun je mijn koord strikken? Killers are callin' on me Blijf in de buurt van je, blijf in de buurt van je televisie, zet hem buiten op En hang je vakantie regenboog lichtjes in de tuin Hang je vakantie regenboog lichtjes in de tuin En ik zal, ik zal een lekker ijskoud drankje voor je meebrengen Laat me langskomen, ik kan je tijd verdoen, ik verveel me Nodig me uit voor de oorlog, elke avond van de zomer En we spelen soldaatje bloed, soldaatje bloed We staan bij het zwembad, we steken onze gouden armen uit Darlin ', kunt u mijn string? Killers are callin' on me My angel face is fallin', feathers are fallin' on my feet My angel face is fallin', feathers are fallin' on my feet Darlin ', kunt u mijn string? Killers are callin' on me Schatje, kun je mijn touw vastknopen? Killers are callin' on me