Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the national Songtekst: no professionals

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the national - no professionals ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no professionals? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the national! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the national en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no professionals .

Origineel

My name, tonight No, no professionals No, no professionals You can be smarter, yeah There is no system No Achilles heel to that system Hey, professionals You've been leaning on my dream Been trying to find out what you can use on me And you're leaning on my dream Darling, can you tie my string? My angel's face is falling Killers are calling on me Feathers are falling on my feet

 

Vertaling

Mijn naam, vanavond Nee, geen professionals Nee, geen professionals Je kan slimmer zijn, ja Er is geen systeem Geen achilleshiel aan dat systeem Hey, professionals Jullie hebben op mijn droom geleund. Je hebt geprobeerd uit te vinden wat je tegen mij kunt gebruiken. En jij leunt op mijn droom Lieverd, kun je mijn touw vastknopen? Het gezicht van mijn engel valt Killers are calling on me Veren vallen op mijn voeten