Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the national Songtekst: pretty in pink

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the national - pretty in pink ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pretty in pink? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the national! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the national en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pretty in pink .

Origineel

Caroline laughs and It's raining all day She loves to be one of the girls She lives in the place In the side of our lives Where nothing is Ever put straight She turns herself round And she smiles and she says 'This is it' 'That's the end of the joke' And loses herself In her dreaming and sleep And her lovers walk Through in their coats Pretty in pink Isn't she? Pretty in pink Isn't she? All of her lovers All talk of her notes And the flowers That they never sent And wasn't she easy And isn't she Pretty in pink The one who insists He was first in the line Is the last to Remember her name He's walking around In this dress That she wore She is gone But the joke's the same Pretty in pink Isn't she? Pretty in pink Isn't she? Caroline talks to you Softly sometimes She says 'I love you' and 'Too much' She doesn't have anything You want to steal Well Nothing you can touch She waves She buttons your shirt The traffic Is waiting outside She hands you this coat She gives you her clothes These cars collide Pretty in pink Isn't she? Pretty in pink Isn't she?

 

Vertaling

Caroline lacht en Het regent de hele dag Ze houdt ervan een van de meisjes te zijn Ze woont op de plaats In de zijkant van ons leven Waar niets ooit recht wordt gezet Ze draait zichzelf om En ze glimlacht en ze zegt "Dit is het "Dit is het einde van de grap En verliest zichzelf In haar dromen en slaap En haar minnaars lopen Door in hun jassen Mooi in roze Is ze dat niet? Mooi in roze Is ze dat niet? Al haar minnaars Al het gepraat over haar noten En de bloemen Die ze nooit stuurden En was ze niet gemakkelijk En is ze niet Mooi in roze The one who insists Hij was de eerste in de rij Is de laatste die Haar naam herinnert Hij loopt rond In deze jurk Die ze droeg Ze is weg Maar de grap is hetzelfde Mooi in roze Is ze dat niet? Mooi in roze Is ze dat niet? Caroline praat tegen je Soms zachtjes Ze zegt 'Ik hou van je' en Te veel. Ze heeft niets dat je wilt stelen Nou Niets wat je kunt aanraken Ze zwaait. Ze knoopt je shirt dicht. Het verkeer wacht buiten Ze geeft je deze jas Ze geeft je haar kleren Deze auto's botsen Mooi in roze Is ze dat niet? Mooi in roze Is ze dat niet?