Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the neighbourhood Songtekst: daddy issues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the neighbourhood - daddy issues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daddy issues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the neighbourhood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the neighbourhood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daddy issues .

Origineel

[Verse 1] Take you like a drug I taste you on my tongue [Pre-Chorus] You ask me what I'm thinking about I tell you that I'm thinking about Whatever you're thinking about Tell me something that I'll forget And you might have to tell me again It's crazy what you'll do for a friend [Chorus] Go ahead and cry, little girl Nobody does it like you do I know how much it matters to you I know that you got daddy issues And if you were my little girl I'd do whatever I could do I'd run away and hide with you I know that you got daddy issues, and I do too [Verse 2] I tried to write your name in the rain But the rain never came So I made with the sun The shade Always comes at the worst time [Pre-Chorus] You ask me what I'm thinking about I tell you that I'm thinking about Whatever you're thinking about Tell me something that I'll forget And you might have to tell me again It's crazy what you'll do for a friend [Chorus] Go ahead and cry, little girl Nobody does it like you do I know how much it matters to you I know that you got daddy issues And if you were my little girl I'd do whatever I could do I'd run away and hide with you I know that you got daddy issues [Bridge] I keep on trying to let you go I'm dying to let you know How I'm getting on I didn't cry when you left at first But now that you're dead it hurts This time I gotta know Where did my daddy go? I'm not entirely here Half of me has disappeared Go ahead and cry, little boy You know that your daddy did too You know what your mama went through You gotta let it out soon, just let it out [Chorus] Go ahead and cry, little girl Nobody does it like you do I know how much it matters to you I know that you got daddy issues And if you were my little girl I'd do whatever I could do I'd run away and hide with you I know that you got daddy issues, and I do too If you were my little girl I'd do whatever I could do I'd run away and hide with you I know that you got daddy issues, and I do too

 

Vertaling

[Verse 1] Take you like a drug Ik proef je op mijn tong [Pre-Chorus] You ask me what I'm thinking about I tell you that I'm thinking about Waar jij ook aan denkt Vertel me iets dat ik zal vergeten En misschien moet je het me nog een keer vertellen Het is gek wat je doet voor een vriend [refrein] Ga je gang en huil, kleine meid Niemand doet het zoals jij Ik weet hoe belangrijk het voor je is Ik weet dat je vader problemen hebt En als je mijn kleine meid was zou ik alles doen wat ik kon doen Ik zou weglopen en me verstoppen met jou Ik weet dat jij vaderlijke problemen hebt, en ik ook [Verse 2] Ik probeerde je naam in de regen te schrijven But the rain never came So I made with the sun De schaduw. Komt altijd op het slechtste moment [Pre-Chorus] You ask me what I'm thinking about I tell you that I'm thinking about Waar jij ook aan denkt Vertel me iets dat ik zal vergeten En misschien moet je het me nog een keer vertellen Het is gek wat je doet voor een vriend [refrein] Ga je gang en huil, kleine meid Niemand doet het zoals jij Ik weet hoe belangrijk het voor je is Ik weet dat je vader problemen hebt En als je mijn kleine meid was zou ik alles doen wat ik kon doen Ik zou weglopen en me verstoppen met jou ik weet dat je vader problemen hebt [Bridge] I keep on trying to let you go I'm dying to let you know Hoe het met me gaat Ik huilde eerst niet toen je wegging Maar nu je dood bent doet het pijn Deze keer moet ik het weten Waar is mijn vader heen? Ik ben niet helemaal hier. De helft van mij is verdwenen Ga je gang en huil, kleine jongen Je weet dat je vader dat ook deed Je weet wat je moeder heeft doorgemaakt. Je moet het er snel uitlaten, laat het er gewoon uit [refrein] Ga je gang en huil, kleine meid Niemand doet het zoals jij Ik weet hoe belangrijk het voor je is Ik weet dat je vader problemen hebt En als je mijn kleine meid was zou ik alles doen wat ik kon doen Ik zou weglopen en me verstoppen met jou Ik weet dat jij vaderlijke problemen hebt, en ik heb die ook Als jij mijn kleine meid was zou ik alles doen wat ik kon doen Ik zou weglopen en me verstoppen met jou Ik weet dat jij vaderproblemen hebt, en ik ook