Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the nields Songtekst: one hundred names

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the nields - one hundred names ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one hundred names? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the nields! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the nields en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one hundred names .

Origineel

I have known you all my life, In fact, I knew you long before A hundred years or so of you And all I want from you is more Sometimes I don't know who you are Sometimes I don't know why you stay All I know is when I called, you came I have known you by one hundred names. You're the sunshine on my floor You're the book I've halfway read You're the smile a stranger gave You're the blessing someone said You're my favorite cowboy song Echoed aching at sunset Sung together round a fire on the Plains I have known you by one hundred names They say I lean on you too much They say I'll never stand alone But how can they know what it's like To live with you inside our home You make me grateful for the grey You make me grateful for the blue Every morning you love me just the same I have known you by one hundred names I have known you by one hundred names.

 

Vertaling

Ik ken je al mijn hele leven, In feite, kende ik je al lang daarvoor Honderd jaar of zo van jou En alles wat ik van je wil is meer Soms weet ik niet wie je bent Soms weet ik niet waarom je blijft Alles wat ik weet is dat toen ik riep, je kwam Ik heb je gekend onder honderd namen. Jij bent de zonneschijn op mijn vloer Jij bent het boek dat ik half gelezen heb Jij bent de glimlach die een vreemde gaf Jij bent de zegen die iemand zei Jij bent mijn favoriete cowboy lied Echoeding pijnlijk bij zonsondergang Samen gezongen rond een vuur op de vlaktes Ik heb je gekend onder honderd namen Ze zeggen dat ik te veel op je leun Ze zeggen dat ik nooit alleen zal staan Maar hoe kunnen zij weten hoe het is om met jou in ons huis te leven Je maakt me dankbaar voor het grijs Je maakt me dankbaar voor het blauw Elke ochtend hou je op dezelfde manier van me Ik heb je gekend onder honderd namen Ik heb je gekend onder honderd namen.