Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the nitty gritty dirt band Songtekst: i fought the law

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the nitty gritty dirt band - i fought the law ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i fought the law? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the nitty gritty dirt band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the nitty gritty dirt band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i fought the law .

Origineel

Breakin' rocks in the hot sun I fought the law and the law won I fought the law and the law won I needed money 'cause I had none I fought the law and the law won I fought the law and the law won Well I miss my baby and I feel so bad I guess my race is run She's the best girl I've ever had I fought the law and the law won I fought the law and the law won Robbin' people with a six-gun I fought the law and the law won I fought the law and the law won Well I miss my baby and I feel so bad I guess my race is run She's the best girl I've ever had I fought the law and the law won I fought the law and the law won

 

Vertaling

Brekende rotsen in de hete zon Ik vocht tegen de wet en de wet won Ik vocht tegen de wet en de wet won Ik had geld nodig want ik had geen geld Ik vocht tegen de wet en de wet won Ik vocht tegen de wet en de wet won Nou mis ik mijn baby en ik voel me zo slecht Ik denk dat mijn race gelopen is Ze is het beste meisje dat ik ooit heb gehad Ik vocht tegen de wet en de wet won Ik vocht tegen de wet en de wet won Robbin' people with a six-gun Ik vocht tegen de wet en de wet won Ik vocht tegen de wet en de wet won Nou mis ik mijn baby en ik voel me zo slecht I guess my race is run Ze is het beste meisje dat ik ooit heb gehad Ik vocht tegen de wet en de wet won Ik vocht tegen de wet en de wet won