Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the notorious b.i.g. Songtekst: me & my bitch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the notorious b.i.g. - me & my bitch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me & my bitch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the notorious b.i.g.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the notorious b.i.g. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me & my bitch .

Origineel

[Intro: Notorious B.I.G., Puff Daddy & Girl] Yo let— let— let me ask you a question, yo Yo, would you kill for me? Hmm, yeah Uh, the act of making love— (Haa) What took you so long to answer motherfucker? I don't know The fuck wrong with you, bitch? [Verse 1: The Notorious B.I.G.] When I met you, I admit, my first thoughts was to trick You look so good, huh, I suck on your daddy's dick I never felt that way in my life It didn't take long before I made you my wife Got no rings and shit, just my main squeeze Comin' to the crib, even had a set a keys During the days you helped me bag up my nickels In the process, I admit, I tricked a little But you was my bitch, the one who'd never snitch Love me when I'm broke or when I'm filthy fuckin' rich And I admit, when the time is right, the wine is right I treat you right, you talk slick, I beat you right [Chorus: The Notorious B.I.G., Puff Daddy & Girl] Just me and my bitch, me and my bitch (But you know you love that ass, don't you?) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (Yeah, no question, no question) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, yeah (Yo, let me ask you another question) Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (What?) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, yeah (You been fuckin' 'round on me?) Just me and my bitch, just me and my bitch (Why would I do that?) Just me and my bitch, me and my bitch, yeah (Yo, don't lie to me, motherfucker) Just me and my bitch [Verse 2: The Notorious B.I.G.] Moonlight strolls with the hoes, oh, no, that's not my steelo I wanna bitch that like to play ceelo and craps Packin' gats in a Coach bag, steamin' dime bags A real bitch is all I want, all I ever had With a bop just as strong as me Totin' guns just as long as me, the bitch belongs with me Any plans with another bitch, my bitch'll spoil it One day, she used my toothbrush to clean the toilet Throwin' my clothes out the windows, so when the wind blows I see my Polos and Timbos Hide my car keys so I can't leave A real slick bitch, keep a trick up her sleeve And if I deceive, she won't take it lightly She'll invite me, politely, to fight, G And then we lie together, cry together I swear to God I hope we fuckin' die together [Chorus: The Notorious B.I.G., Puff Daddy & Girl] Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (Nigga, nigga, if I ever) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (Catch your ass fuckin' around) Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (I'll cut your motherfuckin' dick off) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (Haha) Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (Stop playin') Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (I ain't pl— ain't— ain't no jokes, ain't no jokes) Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (Ain't no jokes) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (Yo, don— don't play with my dick) [Verse 3: The Notorious B.I.G.] She helped me plan out my robberies on my enemies Didn't hesitate to squeeze to get my life out of danger One day, she put 911 on the pager Had to call back, whether it's minor or major No response, the phone just rung Grab my vest, grab my gun, to find out the problem When I pulled up, police was on the scene Had to make the U-turn, make sure my shit was clean Drove down the block, stashed the burner in the bushes Stepped to police with the shoves and the pushes It didn't take long before the tears start I saw my bitch dead with the gunshot to the heart And I know it was meant for me I guess the niggas felt they had to kill the closest one to me And when I find 'em your life is to an end They killed my best friend, me and my bitch [Chorus: The Notorious B.I.G.] Just me and my bitch, me and my bitch, yeah Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, uh Just me and my bitch, me and my bitch, yeah Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, uh Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah Just me and my bitch, just me and my bitch Just me and my bitch, me and my bitch, yeah Just me and my bitch [Skit: The Notorious B.I.G. & Girl] Let's get started then So when did you first start rappin'? Um, I was like about 18 years old. Yeah, about 18 So how did you first get started? Who influenced you? Ain't nobody really influenced me, you know what I'm saying? I was just tired of being on the streets, you know what I'm saying? Had to get up off that, you know I see. So where you from? Brooklyn

 

Vertaling

[Intro: Notorious B.I.G., Puff Daddy & Girl] Yo let- let- let me ask you a question, yo Yo, zou je voor me doden? Hmm, yeah Uh, de daad van het bedrijven van de liefde... (Haa) Waarom duurde het zo lang om te antwoorden motherfucker? Ik weet het niet. Wat is er verdomme mis met jou, trut? [Verse 1: The Notorious B.I.G.] When I met you, I admit, my first thoughts was to trick Je ziet er zo goed uit, huh, Ik zuig aan je vader's lul I never felt that way in my life Het duurde niet lang voor ik je mijn vrouw maakte Ik heb geen ringen en zo, alleen mijn grote kneepje Ik kwam naar de kribbe, had zelfs een set sleutels Tijdens de dagen dat je me hielp mijn stuivers te verzamelen In het proces, ik geef toe, heb ik een beetje bedrogen Maar jij was mijn bitch, degene die nooit zou klikken Hou van me als ik blut ben of als ik stinkend rijk ben. En ik geef toe, als de tijd rijp is, de wijn rijp is Ik behandel je goed, je praat gladjes, ik sla je goed [Refrein: The Notorious B.I.G., Puff Daddy & Girl] Just me and my bitch, me and my bitch (But you know you love that ass, don't you?) Alleen ik en mijn teef, ja, alleen ik en mijn teef (Yeah, no question, no question) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, yeah (Yo, laat me je een andere vraag stellen) Alleen ik en mijn teef, alleen ik en mijn teef, ja (Wat?) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, yeah (You been fuckin' round on me?) Just me and my bitch, just me and my bitch (Waarom zou ik dat doen?) Just me and my bitch, me and my bitch, yeah Yo, lieg niet tegen me, klootzak Just me and my bitch [Verse 2: The Notorious B.I.G.] Moonlight strolls with the hoes, oh, no, that's not my steelo I wanna bitch that like to play ceelo and craps Packin' gats in a Coach bag, steamin' dime bags Een echte teef is alles wat ik wil, alles wat ik ooit had With a bop just as strong as me Totin 'wapens net zo lang als ik, de teef hoort bij mij Plannen met een andere teef, mijn teef zal het verpesten Op een dag, gebruikte ze mijn tandenborstel om het toilet schoon te maken Ze gooide mijn kleren uit het raam, dus als de wind waait zie ik mijn polo's en timbo's Verstopt mijn autosleutels zodat ik niet weg kan Een echte gladde teef, houdt een truc in haar mouw En als ik bedrieg, zal ze het niet licht opvatten Ze zal me uitnodigen, beleefd, om te vechten, G En dan liggen we samen, huilen samen Ik zweer bij God dat ik hoop dat we samen sterven [Refrein: The Notorious B.I.G., Puff Daddy & Girl] Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (Nigga, nigga, if I ever) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (Catch your ass fuckin' around) Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (I'll cut your motherfuckin' dick off) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (Haha) Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (Stop met spelen) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (I ain't pl- ain't- ain't no jokes, ain't no jokes) Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah (Ain't no jokes) Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch (Yo, don- don't play with my dick) [Verse 3: The Notorious B.I.G.] She helped me plan out my robberies on my enemies Didn't hesitate to squeeze to get my life out of danger One day, she put 911 on the pager Ik moest terugbellen, of het nu klein of groot was. Geen antwoord, de telefoon rinkelde gewoon Grijp mijn vest, grijp mijn wapen, om het probleem uit te zoeken. Toen ik optrok, was de politie ter plaatse. Ik moest rechtsomkeer maken, om zeker te zijn dat mijn spullen schoon waren. Ik reed het blok af, verstopte de brander in de bosjes. Ging naar de politie met de schoppen en de duwen. Het duurde niet lang voordat de tranen begonnen. Ik zag mijn teef dood door een schot in het hart. En ik weet dat het voor mij bedoeld was. I guess the niggas felt they had to kill the closest one to me En als ik ze vind, is je leven voorbij. They killed my best friend, me and my bitch [Refrein: The Notorious B.I.G.] Just me and my bitch, me and my bitch, yeah Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, uh Just me and my bitch, me and my bitch, yeah Just me and my bitch, yeah, just me and my bitch, uh Just me and my bitch, just me and my bitch, yeah Just me and my bitch, just me and my bitch Just me and my bitch, me and my bitch, yeah Just me and my bitch [Skit: The Notorious B.I.G. & Girl] Let's get started then Wanneer ben je begonnen met rappen? Um, ik was ongeveer 18 jaar oud. Ja, ongeveer 18. Dus hoe ben je voor het eerst begonnen? Wie heeft je beïnvloed? Niemand heeft me echt beïnvloed, snap je wat ik bedoel? Ik was het gewoon zat om op straat te zijn, snap je wat ik bedoel? Ik moest daar vanaf, weet je. Ik snap het. Waar kom je vandaan? Brooklyn