Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the o.c. supertones Songtekst: lift me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the o.c. supertones - lift me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lift me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the o.c. supertones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the o.c. supertones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lift me up .

Origineel

Lord, my god, in the morning Show me how I can serve you today Lord, my god, in the evening Let my song rise up to you. I know that you are holy, I know that I'm unclean And I'm afraid to come into your presence. I know that I'm unworthy, To call upon your name From all the way down here. So I say Lift me up From my lowly estate Lift me up Where I can see you clothed in majesty and light (repeat) If you'd saved even one man Surely this is undeserved But the saints by your mercy Stand with you uncountable Is this not amazing Isn't your name grace Aren't you the sovereign God of justice Haven't we offended Did we not crucify Guess that we can only wonder why So I say Lift me up From my lowly estate Lift me up Where I can see you clothed in majesty and light

 

Vertaling

Heer, mijn god, in de morgen Toon me hoe ik U vandaag kan dienen Heer, mijn god, in de avond Laat mijn lied tot U opstijgen. Ik weet dat u heilig bent, Ik weet dat ik onrein ben En ik ben bang om in Uw aanwezigheid te komen. Ik weet dat ik onwaardig ben, om uw naam aan te roepen Van helemaal hier beneden. Dus zeg ik Til mij op Van mijn nederige landgoed Til me op waar ik u kan zien gekleed in majesteit en licht (herhaal) Als U ook maar één mens had gered Dit is zeker onverdiend Maar de heiligen door uw barmhartigheid staan bij U ontelbaar Is dit niet wonderbaarlijk Is uw naam niet genade Bent U niet de soevereine God van gerechtigheid Hebben wij niet beledigd Hebben wij niet gekruisigd Denk dat we ons alleen kunnen afvragen waarom Dus zeg ik Hef mij op Van mijn nederige landgoed Til me op Waar ik U kan zien gekleed in majesteit en licht