Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the o.c. supertones Songtekst: perfect love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the o.c. supertones - perfect love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perfect love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the o.c. supertones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the o.c. supertones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perfect love .

Origineel

Do you need someone? Are you like me? Do you fall apart? You're just like me. Have there been times? You felt so low? Don't you forget You're not alone Angels are standing by your bed Jesus is watching over you He'll never leave that's what he said Is that what you want 'cause I know I do (chorus) I want love love love I want perfect love. (X3) Well I pretend I just need me I seem so strong But it's make believe 'cause I've seen love fail I've been betrayed I've seen love pass I've seen love fade But I know that God is not that way He doesn't change from day to day He doesn't fail he doesn't leave And I want that so desperately (chorus) He loves broken hearts Faith like a child And now here I come With just a broken heart And faith like a child I want love love love I want perfect love. I want love love love I want perfect love. Will someone tell me where to find Some place to ease my troubled mind (X2) I want love love love I want perfect love.

 

Vertaling

Heb je iemand nodig? Ben je zoals ik? Val je uit elkaar? Je bent net als ik. Zijn er tijden geweest? Je voelde je zo laag? Vergeet je niet Je bent niet alleen. Engelen staan bij je bed Jezus waakt over je. Hij zal je nooit verlaten dat is wat hij zei Is dat wat je wilt, want ik weet dat ik dat wil (refrein) Ik wil liefde liefde liefde Ik wil perfecte liefde. (X3) Nou doe ik alsof I just need me Ik lijk zo sterk But it's make believe 'cause I've seen love fail I've been betrayed I've seen love pass Ik heb de liefde zien vervagen Maar ik weet dat God niet zo is Hij verandert niet van dag tot dag Hij faalt niet Hij gaat niet weg En ik wil dat zo wanhopig (refrein) Hij houdt van gebroken harten Geloof als een kind En nu kom ik hier With just a broken heart En geloof als een kind Ik wil liefde liefde liefde Ik wil perfecte liefde. Ik wil liefde liefde liefde Ik wil de perfecte liefde. Wil iemand mij vertellen waar ik Some place to ease my troubled mind (X2) I want love love love Ik wil de perfecte liefde.