Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the offspring Songtekst: (can’t get my) head around you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the offspring - (can’t get my) head around you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (can’t get my) head around you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the offspring! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the offspring en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (can’t get my) head around you .

Origineel

[Verse 1] Deep inside your soul there's a hole you don't want to see Every single day what you say makes no sense to me Even though I try, I can't get my head around you Somewhere in the night there's a light in front of me Heaven up above with a shove, I beg it's me Even though I try, I fall in the river of you You've managed to bring me down, too [Interlude] All your faking (Get Up, Get Up, Get Up, Get Up) Shows you're aching (Get Up, Get Up, Get Up) [Verse 2] Every single day what you say makes no sense to me Letting you inside, isn't right, don't mess with me I never really know what's really going on inside you [Chorus] I can't get my head around you [Interlude] All your feeding (Get Up, Get Up, Get Up, Get Up) Shows you're bleeding (Get Up, Get Up, Get Up) [Bridge] Deep inside your soul there's a hole you don't want to see Covering it up like a cut with the likes of me You know I've really tried, I can't do anymore about you Yeah, the cut's getting deeper Yeah, the hill's getting steeper I guess I'll never know what's really going on inside you [Chorus] I can't get my head around you I can't get my head around you I can't get my head around you I can't get my head around you

 

Vertaling

[Verse 1] Diep in je ziel zit een gat dat je niet wilt zien Every single day what you say makes no sense to me Ook al probeer ik het, ik kan mijn hoofd niet rond jou krijgen Ergens in de nacht is er een licht voor me De hemel boven met een schuiver, ik smeek dat ik het ben Ook al probeer ik het, ik val in de rivier van jou Het is je gelukt om mij ook naar beneden te halen [Interlude] All your faking (Get Up, Get Up, Get Up, Get Up) Shows you're aching (Get Up, Get Up, Get Up) [Verse 2] Every single day what you say makes no sense to me Jou binnen laten, is niet goed, rotzooi niet met me I never really know what's really going on inside you [refrein] I can't get my head around you [Interlude] All your feeding (Get Up, Get Up, Get Up, Get Up) Shows you're bleeding (Get Up, Get Up, Get Up) [Bridge] Diep in je ziel zit een gat dat je niet wilt zien Je bedekt het als een snee met mensen zoals ik Je weet dat ik het echt geprobeerd heb, ik kan niets meer voor je doen Yeah, the cut's getting deeper Yeah, the hill's getting steeper I guess I'll never know what's really going on inside you [Chorus] I can't get my head around you I can't get my head around you I can't get my head around you I can't get my head around you