Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the offspring Songtekst: i choose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the offspring - i choose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i choose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the offspring! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the offspring en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i choose .

Origineel

Look at me I'm fallin' Off of a cliff now I can still hear my mama yelling No No No But the words mean nothing Can't catch up to me now And the view is so beautiful All the way down When I was a little boy Suckin' juice from a bottle Believing my perceptions were oh so real But I don't know nothing Still knowing nothing Was just enough for me to know the way I feel This is life What a fucked up thing we do What a nightmare come true Or a playground if we choose And I choose Look at me I'm swollen Like a banana fish now I'm never gonna make it out of my hole But I keep on laughing Doesn't really matter There's dozens of reasons for explaining my soul When I was a teenager Suckin' booze with the Vatos Discussing who was gonna live to be 21 They said they wouldn't make it They didn't make it We're all naked when the day is said and done This is life What a fucked up thing we do What a nightmare come true Or a playground if we choose And I choose Don't know who made this all come true But now while you're here You just gotta do what you gotta do Now if I wasn't such a weenie Do you think you'd still love me Pretending I'm an airplane on the living Room floor But like a lovely generator You stand right by me And if words were wisdom I'd be talking Even more So I keep on falling As I'm looking back above me Watching as my mama just becomes a little dot Now I'm like DeNiro I'm amarillo And I'll never know when I hit the ground

 

Vertaling

Look at me I'm fallin' Off of a cliff now Ik kan nog steeds mijn moeder horen schreeuwen Nee Nee Nee Maar de woorden betekenen niets Can't catch up to me now And the view is so beautiful All the way down When I was a little boy Suckin 'sap uit een fles Gelovend dat mijn waarnemingen o zo echt waren But I don't know nothing Toch niets weten Was net genoeg voor mij om te weten hoe ik me voel Dit is het leven Wat een klote ding dat we doen Wat een nachtmerrie die uitkomt Of een speeltuin als we kiezen En ik kies. Kijk naar me, ik ben opgezwollen Als een bananenvis nu Ik kom nooit meer uit mijn gat Maar ik blijf lachen Het doet er niet echt toe Er zijn tientallen redenen om mijn ziel uit te leggen Toen ik een tiener was Drank aan het drinken met de Vatos Discussiërend over wie er 21 zou worden Ze zeiden dat ze het niet zouden halen Ze haalden het niet We zijn allemaal naakt als de dag voorbij is Dit is het leven. Wat een klote ding dat we doen Wat een nachtmerrie die uitkomt Of een speeltuin als we kiezen En ik kies. Ik weet niet wie dit allemaal heeft laten gebeuren Maar nu je hier toch bent Je moet gewoon doen wat je moet doen Als ik niet zo'n watje was Denk je dat je dan nog van me zou houden Doen alsof ik een vliegtuig ben op de Room floor Maar als een mooie generator Sta je naast me En als woorden wijsheid waren zou ik praten Nog meer Dus ik blijf maar vallen Terwijl ik boven me omkijk Kijkend hoe mijn moeder een klein stipje wordt Now I'm like DeNiro I'm amarillo And I'll never know when I hit the ground