Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the only ones Songtekst: the big sleep (advision studio session 1979)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the only ones - the big sleep (advision studio session 1979) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the big sleep (advision studio session 1979)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the only ones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the only ones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the big sleep (advision studio session 1979) .

Origineel

You woke me from a big sleep You taught me how to think cheap You woke me from a big sleep When you kissed me, ooh On the cheek I don't ever wanna sleep again Now that I've found love I don't ever wanna sleep again Now that I've found love I've found love As soon as someone showed me There's no such thing as glory Changed my life completely Now it's a whole different story I don't ever wanna sleep again Now that I've found love I don't ever wanna sleep again Now that I've found real love Oh, in case you're wondering if I've been struck dumb I'm cold inside and my heart is numb In case you're wondering if it's too late I won't hibernate, whoah woohoo, na na na na I don't have the strength to break an empty shell And I surely don't have the strength to mend it Well I don't ever wanna sleep again Now that I've found love I don't ever wanna sleep again Now that I've found love

 

Vertaling

Je maakte me wakker uit een grote slaap Je leerde me goedkoop te denken Je maakte me wakker uit een grote slaap Toen je me kuste, ooh On the cheek Ik wil nooit meer slapen Now that Ik heb de liefde gevonden Ik wil nooit meer slapen Nu ik liefde heb gevonden I've found love Zodra iemand me liet zien Er is niet zoiets als glorie Veranderde mijn leven compleet Nu is het een heel ander verhaal Ik wil nooit meer slapen Nu dat ik de liefde gevonden heb Ik wil nooit meer slapen Nu dat ik echte liefde heb gevonden Oh, voor het geval je je afvraagt of ik met stomheid geslagen ben Ik ben koud van binnen en mijn hart is gevoelloos Voor het geval je je afvraagt of het te laat is I won't hibernate, whoah woohoo, na na na na I don't have the strength to break an empty shell En ik heb zeker niet de kracht om het te herstellen Nou Ik wil nooit meer slapen Now that I've found love I don't ever wanna sleep again Now that I've found love