Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the orioles Songtekst: crying in the chapel [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the orioles - crying in the chapel [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crying in the chapel [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the orioles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the orioles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crying in the chapel [#] .

Origineel

You saw me crying in the chapel The tears I shed were tears of joy I know the meaning of contentment I am happy with the Lord Just a plain and simple chapel Where all good people go to pray I prayed the Lord that I'll grow stronger As I live from day to day I searched and I searched but I couldn't find No way on earth to find peace of mind Now I'm happy in the chapel Where people are of one accord Yes, we gather in the chapel Just to sing and praise the Lord You'll search and you'll search but you'll never find No way on earth to find peace of mind Take your troubles to the chapel Get down on your knees and pray Then your burdens will be lighter And you'll surely find a way

 

Vertaling

Je zag me huilen in de kapel De tranen die ik vergoot waren tranen van vreugde Ik ken de betekenis van tevredenheid. Ik ben gelukkig met de Heer Gewoon een eenvoudige kapel Waar alle goede mensen heen gaan om te bidden. Ik bad de Heer dat ik sterker zou worden Als ik van dag tot dag leef Ik heb gezocht en gezocht, maar ik kon niets vinden. Geen manier op aarde om gemoedsrust te vinden Nu ben ik gelukkig in de kapel Waar mensen eensgezind zijn Ja, we komen samen in de kapel Alleen om te zingen en de Heer te loven Je zoekt en je zoekt maar je zult nooit vinden Geen manier op aarde om gemoedsrust te vinden Breng je problemen naar de kapel Ga op je knieën en bid Dan zullen je lasten lichter zijn En je zult zeker een weg vinden