Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the osmonds Songtekst: utah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the osmonds - utah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van utah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the osmonds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the osmonds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals utah .

Origineel

Well I'm going back to Utah Utah is the place where I want to be Utah, You tell me bout all the places that you Wish you could see Just give me my home, my girl, my friends, my family Give me time to rest my mind, then we'll have a party Come on and shout, oh yeah Come on, everybody Come on we're going home, sing, shout Come on and shout, oh yeah Come on, everybody Stop what you're doing now and sing, shout Just give me my home, my girl, my friends, my family Give me time to rest my mind, then we'll have a party Utah, Utah is the place where I want to be Utah, you tell me bout all the places that you wish you could see Just give me my home, my girl, my friends, my family Give me time to rest my mind, then we'll have a party Come on and shout, oh yeah Come on, everybody Come on we're going home, sing, shout Come on and shout, oh yeah Come on, everybody Stop what you're doing now and sing, shout Come on and shout, oh yeah Come on, everybody Come on we're going home, sing, shout Come on and shout, oh yeah Come on, everybody Stop what you're doing now and sing, shout

 

Vertaling

Wel, ik ga terug naar Utah Utah is de plaats waar ik wil zijn Utah, Vertel me over alle plaatsen die je Wish you could see Geef me gewoon mijn huis, mijn meisje, mijn vrienden, mijn familie Geef me tijd om te rusten, dan bouwen we een feestje Kom op en schreeuw, oh ja Kom op, iedereen Kom op we gaan naar huis, zing, schreeuw Kom op en schreeuw, oh ja Kom op, iedereen Stop met wat je nu aan het doen bent en zing, schreeuw Geef me mijn huis, mijn meisje, mijn vrienden, mijn familie Geef me tijd om te rusten, dan bouwen we een feestje Utah, Utah is de plaats waar ik wil zijn Utah, vertel me over alle plaatsen die je zou willen zien Geef me gewoon mijn huis, mijn meisje, mijn vrienden, mijn familie Geef me tijd om tot rust te komen, dan gaan we feesten Kom op en schreeuw, oh ja Kom op, iedereen Kom op we gaan naar huis, zing, schreeuw Kom op en schreeuw, oh ja Kom op, iedereen Stop met wat je nu aan het doen bent en zing, schreeuw Come on and shout, oh yeah Kom op, iedereen Kom op we gaan naar huis, zing, schreeuw Come on and shout, oh yeah Kom op, iedereen Stop met wat je nu aan het doen bent en zing, schreeuw