Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the outfield Songtekst: long way home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the outfield - long way home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long way home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the outfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the outfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long way home .

Origineel

I drive these streets alone in silence Another ride trying to clear my head But all I hear is just the beat of my heart I think of her but I see you instead [Chorus] And there's a thousand little lies A thousand little reasons For me to stay, for me to go And there's a thousand little voices Inside my head saying Take the long way home I tell myself that it's all over But then I see you and I just don't know What should I listen to my heart or my mind Too tired to think about the way I should go [Chorus] There's no one out there when you need to decide And you're on your own You keep on thinking 'bout the wrong that you've done You try to hide but there's no place to run [Chorus]

 

Vertaling

Ik rij deze straten alleen in stilte Weer een rit om mijn hoofd leeg te maken Maar alles wat ik hoor is alleen het kloppen van mijn hart Ik denk aan haar maar ik zie jou in de plaats [refrein] And there's a thousand little lies Duizend kleine redenen voor mij om te blijven, voor mij om te gaan En er zijn duizend kleine stemmetjes In mijn hoofd die zeggen Neem de lange weg naar huis I tell myself that it's all over Maar dan zie ik jou en ik weet het gewoon niet Waar moet ik naar luisteren, mijn hart of mijn verstand? Te moe om na te denken over de weg die ik zou moeten gaan [refrein] There's no one out there when you need to decide And you're on your own Je blijft maar denken aan het verkeerde dat je hebt gedaan Je probeert je te verstoppen maar er is geen plek om te vluchten [Chorus]