Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the panic channel Songtekst: lie next to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the panic channel - lie next to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lie next to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the panic channel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the panic channel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lie next to me .

Origineel

Space Seems like it 's organized Against me But I, victim of gravity Can fly When you lie next to me I feel so strong I feel so safe Lost puzzle pieces Fall in place When you lie next to me When you lie next to me I can't be superman But I I'll do the best I can For Each other we seem to be Made When you lie next to me I feel so strong I feel so safe Lost puzzle pieces Fall in place When you lie next to me When you lie next to me When you lie next to me When you lie next to me And when we're tired We drift Away to sleep And you're the dream That's worth remembering I feel so strong I feel so safe When you lie next to me When you lie next to me [repeat]

 

Vertaling

Ruimte Het lijkt alsof het georganiseerd is tegen mij Maar ik, slachtoffer van de zwaartekracht Kan vliegen Als je naast me ligt Voel ik me zo sterk Ik voel me zo veilig Verloren puzzelstukjes Vallen op hun plaats Wanneer je naast me ligt Als je naast me ligt Ik kan geen superman zijn Maar ik Ik zal doen wat ik kan Voor Elkaar lijken we Gemaakt Als je naast me ligt voel ik me zo sterk Ik voel me zo veilig Verloren puzzelstukjes Vallen op hun plaats Wanneer je naast me ligt Wanneer je naast me ligt Wanneer je naast me ligt Wanneer je naast me ligt En als we moe zijn Drijven we weg om te slapen En jij bent de droom That's worth remembering I feel so strong Ik voel me zo veilig When you lie next to me When you lie next to me [herhaal]