Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the panic channel Songtekst: why cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the panic channel - why cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the panic channel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the panic channel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why cry .

Origineel

I've been feeling lonesome I'm downed, don't know what to do I let you lie to me Plant seeds inside to see them grow then leave them to die I've learned my lesson, I won't be forgetting, I won't give my heart out without suspecting Why cry , why cry, why cry For you I been lost and finding out that I've been such a fool You thought you'd stick around until the day you Found someone to make me feel absolute I learned my lesson, I won't be forgetting, I won't give my heart out with out suspecting Why cry, why cry, why cry, why cry For you I learned my lesson, I won't be forgetting Why cry, why cry, (for you) why cry, why cry, (for you) Why cry, why cry (for you) why cry, for you

 

Vertaling

I've been feeling lonesome Ik ben down, weet niet wat ik moet doen I let you lie to me Plant zaadjes binnenin om ze te zien groeien en laat ze dan achter om te sterven Ik heb mijn lesje geleerd, ik zal het niet vergeten, Ik geef mijn hart niet bloot zonder het te vermoeden Waarom huilen, waarom huilen, waarom huilen voor jou Ik was verdwaald en kwam erachter dat ik zo'n dwaas was geweest. Je dacht dat je zou blijven tot de dag dat je iemand vond om me absoluut te laten voelen Ik heb mijn lesje geleerd, ik zal het niet vergeten, Ik geef mijn hart niet weg zonder het te vermoeden Waarom huilen, waarom huilen, waarom huilen, waarom huilen voor jou Ik heb m'n lesje geleerd, ik zal 't niet vergeten Waarom huil, waarom huil, (voor jou) waarom huil, waarom huil, (voor jou) Waarom huil, waarom huil (voor jou) waarom huil, voor jou