Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the panic division Songtekst: goodbyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the panic division - goodbyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goodbyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the panic division! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the panic division en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goodbyes .

Origineel

Leave with this piece of time. I swear I could sleep for days, if you'd speak your mind. Over and over and over again. You've lost a friend, is this the end of us. Where do we go from here. Pictures of those who came, and they're all the same. Over and over and over again. You've lost a friend, but you act like its so hard to Take Me Back. You know I'm sick of all these Goodbyes. Its just another Saturday. Another day I'm drowning Without You. Well you've done your time. you're not alone. Were ghosts in the night, trying to find our home. Over and over and over again. you've lost a friend, but you act like its so hard to Take Me Back. You know I'm sick of all these Goodbyes. Its just another Saturday. Another day I'm drowning Without You. Take Me Back. You know you gotta give me One More Chance. Its just another Saturday. Another day I'm drowning Without You Pain is choice, but that day, you changed. you're giving up on me. No, no, no we can't stop now. you're giving up on me, but you're not the only one who's tired of this town. Take Me Back. You know I'm sick of all these Goodbyes. Its just another Saturday. Another day I'm drowning Without You. Over and over. Over and over. Over and over. Over and

 

Vertaling

Ga weg met dit stukje tijd. Ik zweer dat ik dagen zou kunnen slapen, als je je mening zou geven. Steeds weer opnieuw. Je hebt een vriend verloren, is dit het einde van ons. Waar gaan we vanaf hier naartoe? Foto's van degenen die kwamen, en ze zijn allemaal hetzelfde. Steeds maar weer. Je hebt een vriend verloren, maar je doet alsof het zo moeilijk is om me terug te nemen. Je weet dat ik ziek ben van al dat afscheid nemen. Het is gewoon weer een zaterdag. Weer een dag dat ik verdrink zonder jou. Je hebt je tijd uitgezeten. Je bent niet alleen. We zijn geesten in de nacht, op zoek naar ons huis. Keer op keer op keer. Je hebt een vriend verloren, maar je doet alsof het zo moeilijk is om me terug te nemen. Je weet dat ik ziek ben van al dat afscheid nemen. Het is gewoon weer een zaterdag. Weer een dag dat ik verdrink zonder jou. Neem me terug. Je weet dat je me nog een kans moet geven. Het is gewoon weer een zaterdag. Weer een dag dat ik verdrink zonder jou. Pijn is een keuze, maar die dag, veranderde je. Je geeft me op. Nee, nee, nee we kunnen nu niet stoppen. Je geeft me op, maar je bent niet de enige die moe is van deze stad. Breng me terug. Je weet dat ik ziek ben van al die vaarwel. Het is gewoon weer een zaterdag. Weer een dag dat ik verdrink zonder jou. Keer op keer. Steeds weer. Steeds weer. Steeds weer.