Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the partridge family Songtekst: oh, no, not my baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the partridge family - oh, no, not my baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, no, not my baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the partridge family! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the partridge family en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, no, not my baby .

Origineel

"Oh no, not my baby; oh no, not my sweet baby Oh no, not my baby; oh no, not my sweet baby Not my girl" When my friends told me you had someone new I didn't believe a single word was true I told them all I had faith in you I just kept on sayin': "Oh no, not my baby; oh no, not my sweet baby She don't go with other guys And I don't think she would tell me lies" My mama told me when rumors spread There's truth somewhere & I should use my head But I didn't listen to a word she said I kept right on sayin': "Oh no, not my baby; oh no, not my sweet baby She's not like these other girls, you see And I believe she's in love with me Oh no no no no no, not my girl" Well, you might have had a last-minute fling But I am sure it didn't mean a thing 'Cause yesterday you accepted my ring And now I'm glad that I just kept on sayin': "Oh no, not my baby; oh no, not my sweet baby Oh no, not my baby; oh no, not my sweet baby Not my girl, not my girl"

 

Vertaling

"Oh nee, niet mijn baby; oh nee, niet mijn lieve baby Oh nee, niet mijn baby; oh nee, niet mijn lieve baby Niet mijn meisje" Toen mijn vrienden me vertelden dat je een nieuw iemand had geloofde ik geen woord dat waar was Ik vertelde ze allemaal dat ik in je geloofde Ik bleef maar zeggen: "Oh nee, niet mijn meisje; oh nee, niet mijn lieve meisje Ze gaat niet met andere jongens En ik denk niet dat ze me leugens zou vertellen. My mama told me when rumors spread There's truth somewhere & I should use my head But I didn't listen to a word she said I kept right on sayin': "Oh nee, niet mijn baby; oh nee, niet mijn lieve baby Ze is niet zoals die andere meisjes, zie je En ik geloof dat ze verliefd op me is Oh nee nee nee nee nee, niet mijn meisje" Wel, je hebt misschien een last-minute flirt gehad But I am sure it didn't mean a thing 'Cause yesterday you accepted my ring En nu ben ik blij dat ik gewoon ben blijven zeggen: "Oh nee, niet mijn baby; oh nee, niet mijn lieve baby Oh nee, niet mijn baby; oh nee, niet mijn lieve baby Niet mijn meisje, niet mijn meisje"