Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the paul butterfield blues band Songtekst: driftin’ and driftin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the paul butterfield blues band - driftin’ and driftin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van driftin’ and driftin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the paul butterfield blues band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the paul butterfield blues band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals driftin’ and driftin’ .

Origineel

I'm driftin' and driftin', like a ship out on the sea I'm driftin' and driftin', like a ship out on the sea Nobody seems to want me Except the wide and open sea My ship ain't got no captain, my ship ain't got no crew My ship ain't got no captain, my ship ain't got no crew Doin' that tide dare blow me and my past and future too I look around for a savior to search me from the hungry sea I look around for a savior to search me from the hungry sea Maybe he's down at the bottom, waiting patiently for me

 

Vertaling

Ik drijf en drijf, als een schip op de zee I'm driftin' and driftin', like a ship out on the sea Nobody seems to want me Behalve de wijde en open zee Mijn schip heeft geen kapitein, mijn schip heeft geen bemanning My ship ain't got no captain, my ship ain't got no crew Doin' that tide dare blow me and my past and future too Ik kijk rond voor een redder om me te zoeken van de hongerige zee Ik kijk rond voor een redder om me te zoeken uit de hongerige zee Misschien ligt hij op de bodem, geduldig op mij te wachten