Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the piano guys Songtekst: nearer my god to thee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the piano guys - nearer my god to thee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nearer my god to thee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the piano guys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the piano guys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nearer my god to thee .

Origineel

Nearer, my God, to thee, nearer to thee! E'en though it be a cross that raiseth me, Still all my song shall be, Nearer, my God, to thee; Nearer, my God, to thee, nearer to thee! Though like the wanderer, the sun gone down, Darkness be over me, my rest a stone; Yet in my dreams I'd be Nearer, my God, to thee; Nearer, my God, to thee, nearer to thee! There let the way appear, steps unto heaven; All that thou sendest me, in mercy given; Angels to beckon me Nearer, my God, to thee; Nearer, my God, to thee, nearer to thee! Then, with my waking thoughts bright with thy praise, Out of my stony griefs Bethel I'll raise; So by my woes to be Nearer, my God, to thee; Nearer, my God, to thee, nearer to thee! Or if, on joyful wing cleaving the sky, Sun, moon, and stars forgot, upward I fly, Still all my song shall be, Nearer, my God, to thee; Nearer, my God, to thee, nearer to thee!

 

Vertaling

Dichterbij, mijn God, bij U, dichterbij bij U! En al is het een kruis dat mij verheft, Toch zal al mijn lied zijn, Dichterbij, mijn God, bij U; Dichterbij, mijn God, bij U, dichterbij bij U! Hoewel als een zwerver, de zon ondergaat, Duisternis over mij, mijn rust een steen; Maar in mijn dromen ben ik Dichterbij, mijn God, bij U; Dichterbij, mijn God, bij U, dichterbij bij U. Laat daar de weg verschijnen, stappen naar de hemel; Alles wat Gij mij zendt, in barmhartigheid gegeven; Engelen om mij te wenken. Dichterbij, mijn God, bij U; Dichterbij, mijn God, bij U, dichterbij bij U! Dan, met mijn wakkere gedachten helder met uw lof, zal ik uit mijn verdriet Bethel oprichten; Zo door mijn ellende te zijn Dichter, mijn God, bij U; Dichter, mijn God, bij U, dichter bij U! Of als, op vreugdevolle vleugels de hemel doorkliefend, Zon, maan en sterren vergeten, omhoog vlieg ik, Nog steeds zal al mijn lied zijn, Dichterbij, mijn God, bij U; Dichterbij, mijn God, bij U, dichterbij bij U!