Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the pietasters Songtekst: higher

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the pietasters - higher ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van higher? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the pietasters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the pietasters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals higher .

Origineel

The higher I get, the farther I fall Sick of it all, get away get away from you The higher I go, the higher I want to stay Away from reality and get away from you The more that I want, the more that you take away All that I'm trying to say is get away from me The higher I get, the farther I fall Sick of it all, get away get away from you 'Cuz I've been down before my friends and I'm not gonna fall 'Cuz I've been down before my friends and I'm not gonna fall back baby I never seem to wonder why You always want to see me cry Always try to turn to the ones you love I never seem to wonder why You always want to see me cry Always try to turn to the ones you love 'Cuz I've been down before my friends and I'm not gonna fall 'Cuz I've been down before my friends and I'm not gonna fall back baby I'm so high, I can only take me higher You can take me higher, I let you take me there I'm so high, I can only take me higher You can take me higher, I let you take me there

 

Vertaling

Hoe hoger ik kom, hoe verder ik val Ziek van dit alles, ga weg, ga weg van jou Hoe hoger ik kom, hoe hoger ik wil blijven Weg van de realiteit en weg van jou Hoe meer ik wil, hoe meer jij me afneemt Alles wat ik probeer te zeggen is ga weg van mij Hoe hoger ik kom, hoe verder ik val Ziek van dit alles, ga weg, ga weg van jou Want ik ben eerder gevallen dan mijn vrienden en ik ga niet vallen Want ik ben eerder gevallen dan m'n vrienden en ik val niet terug, schatje Ik lijk me nooit af te vragen waarom Je wilt me altijd zien huilen Je probeert je altijd te wenden tot degene van wie je houdt Ik lijk me nooit af te vragen waarom Je me altijd wilt zien huilen Probeer je altijd te wenden tot degenen die je liefhebt 'Cuz I've been down before my friends and I'm not gonna fall 'Want ik ben eerder gevallen dan mijn vrienden en ik val niet terug, schatje I'm so high, I can only take me higher You can take me higher, I let you take me there I'm so high, I can only take me higher You can take me higher, I let you take me there