Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the pigeon detectives Songtekst: this is an emergency

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the pigeon detectives - this is an emergency ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is an emergency? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the pigeon detectives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the pigeon detectives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is an emergency .

Origineel

Don't make me go Don't make me go home Don't make me go Don't make me go home 'Cause I'm not here to reflect you I wish your friends would leave me alone And I could never connect to The people I don't know from back home This is an emergency This is an emergency This is an emergency This is an emergency Please don't do it Let's not shoot this down Somethings happening Can't we stay somehow? 'cause I'm not here to reflect you I wish your friends would leave me alone And I could never connect to The people I don't know from back home This is an emergency This is an emergency This is an emergency This is an emergency 'cause I'm not here to reflect you I wish your friends would leave me alone And I could never connect to The people I don't know from back home This is an emergency This is an emergency This is an emergency This is an emergency This is an emergency This is an emergency This is an emergency This is an emergency

 

Vertaling

Laat me niet gaan Laat me niet naar huis gaan Laat me niet gaan Laat me niet naar huis gaan Want ik ben hier niet om je te reflecteren Ik wou dat je vrienden me met rust zouden laten En ik kan nooit contact maken met De mensen die ik niet ken van thuis Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval. Doe het alsjeblieft niet. Laten we dit niet neerschieten. Er gebeurt iets. Kunnen we niet op de een of andere manier blijven? Want ik ben hier niet om je te reflecteren. Ik wou dat je vrienden me met rust zouden laten En ik zou nooit contact kunnen maken met De mensen die ik niet ken van thuis Dit is een noodgeval. Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval want ik ben hier niet om je te reflecteren Ik wou dat je vrienden me met rust zouden laten En ik kan nooit contact maken met De mensen die ik niet ken van thuis Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval. Dit is een noodgeval. Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval Dit is een noodgeval