Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the platters Songtekst: i’d climb the highest mountain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the platters - i’d climb the highest mountain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’d climb the highest mountain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the platters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the platters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’d climb the highest mountain .

Origineel

I'd climb the highest mountain If I knew that when I climbed that mountain I'd find you I'd swim the deepest river If I knew that when I swam that river I'd find you Without you, dear, my life means nothing to me No matter where you are, that's where I want to be I'd pray to get to Heaven 'Cause I know that if I got to Heaven I'd find you Without you, dear, my life means nothing to me No matter where you are, that's where I want to be I'd pray to get to Heaven 'Cause I know that if I got to Heaven I'd find you (I'd find you)

 

Vertaling

Ik zou de hoogste berg beklimmen Als ik wist dat als ik die berg beklom ik jou zou vinden Ik zou de diepste rivier overzwemmen Als ik wist dat als ik in die rivier zou zwemmen ik jou zou vinden Zonder jou, liefje, betekent mijn leven niets voor me Het maakt niet uit waar je bent, dat is waar ik wil zijn Ik zou bidden om in de hemel te komen Want ik weet dat als ik in de hemel kom ik je zou vinden Zonder jou, liefje, betekent mijn leven niets voor me Het maakt niet uit waar je bent, dat is waar ik wil zijn Ik zou bidden om in de hemel te komen Want ik weet dat als ik in de hemel kom ik je zou vinden (ik zou je vinden)