Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the platters Songtekst: my old flame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the platters - my old flame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my old flame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the platters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the platters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my old flame .

Origineel

My old flame, I can't even think of his name But it's funny now and then How my thoughts go flashing back again To my old flame My old flame, my new lover's all seem so tame But I haven't met a gent So magnificent or elegant As my old flame I've met so many who had fascinating ways A fascinating gaze in their eyes Some would take me up to the skies But their attempts at love Were only imitations of My old flame, I can't even think of his name But I'll never be the same until I discover what became Of my old flame I've met so many who had fascinating ways A fascinating gaze in their eyes Some would take me up to the skies But their attempts at love They were only imitations of My old flame, I can't even think of his name But I'll never be the same until I discover what became Of my old flame

 

Vertaling

Mijn oude vlam, ik kan niet eens zijn naam bedenken Maar het is grappig af en toe hoe mijn gedachten weer terugflitsen Naar mijn oude vlam Mijn oude vlam, mijn nieuwe minnaars lijken allemaal zo tam Maar ik heb nog nooit een heer ontmoet Zo prachtig of elegant als mijn oude vlam Ik heb er zo veel ontmoet die fascinerende manieren hadden Een fascinerende blik in hun ogen Sommigen zouden me naar de hemel brengen Maar hun pogingen tot liefde waren slechts imitaties van Mijn oude vlam, ik kan niet eens zijn naam bedenken Maar ik zal nooit meer dezelfde zijn tot ik ontdek wat er geworden is van mijn oude vlam Ik heb er zo veel ontmoet die fascinerende manieren hadden Een fascinerende blik in hun ogen Sommigen zouden me naar de hemel brengen Maar hun pogingen tot liefde Ze waren slechts imitaties van Mijn oude vlam, ik kan niet eens zijn naam bedenken Maar ik zal nooit meer dezelfde zijn tot ik ontdek wat er geworden is van mijn oude vlam