Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the platters Songtekst: smoke gets in your eyes single version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the platters - smoke gets in your eyes single version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smoke gets in your eyes single version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the platters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the platters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smoke gets in your eyes single version .

Origineel

They asked me how I knew My true love was true Oh, I of course replied Something here inside Cannot be denied They said someday you'll find All who love are blind Oh, when your heart's on fire You must realize Smoke gets in your eyes So I chaffed them and I gaily laughed To think they could doubt my love Yet today my love has flown away I am without my love Now laughing friends deride Tears I cannot hide Oh, so I smile and say When a lovely flame dies Smoke gets in your eyes (Smoke gets in your eyes, smoke gets in your eyes) Smoke gets in your eyes

 

Vertaling

Ze vroegen me hoe ik wist dat mijn ware liefde de ware was Oh, ik antwoordde natuurlijk Iets hier binnen Kan niet worden ontkend Ze zeiden dat je op een dag zult vinden dat allen die liefhebben blind zijn Oh, als je hart in brand staat moet je je realiseren Rook komt in je ogen Dus ik kafferde ze uit en lachte vrolijk Te denken dat ze aan mijn liefde konden twijfelen Maar vandaag is mijn liefde weggevlogen Ik ben zonder mijn liefde Nu bespotten lachende vrienden Tranen kan ik niet verbergen Oh, dus lach ik en zeg Wanneer een mooie vlam sterft komt er rook in je ogen (Rook komt in je ogen, rook komt in je ogen) Smoke gets in your eyes