Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the platters Songtekst: stand by me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the platters - stand by me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stand by me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the platters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the platters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stand by me .

Origineel

When the night has come And the land is dark And the moon is the only light we'll see No I won't be afraid Ohh I won't be afraid Just as long as you stand Stand by me So darling darling Stand by me Ohh stand by me Ohh stand Stand by me Stand by me If the sky That we look upon Should tumble and fall Or the mountain should crumble through the sea I won't cry I won't cry No I won't shed a tear Just as long as you stand Stand by me And darling, darling stand by me Oh stand by me Whoa stand now Stand by me Stand by me Darling, darling stand by me Oh stand by me Oh stand now Stand by me Stand me Whenever you're in trouble Won't you stand by me Oh won't you stand by me Whoa

 

Vertaling

Wanneer de nacht is gekomen En het land donker is En de maan is het enige licht dat we zullen zien No I won't be afraid Ohh ik zal niet bang zijn Zolang jij blijft staan Bij me staat So darling darling Sta bij me Ohh blijf bij me Ohh blijf staan bij me blijft Blijf bij me Als de hemel waar we naar kijken zou tuimelen en vallen Of de berg zou afbrokkelen door de zee zal ik niet huilen ik zal niet huilen Nee, ik zal geen traan laten Just as long as you stand Kom bij me staan En liefste, liefste blijf bij me Oh, blijf bij me Whoa blijf nu staan Sta bij me Stand by me Lieveling, lieveling blijf bij me Oh blijf bij me Oh blijf nu staan Stand by me Sta me bij Wanneer je in de problemen zit Wil je me niet bijstaan Oh wil je niet bij me staan Whoa