Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the police Songtekst: fallout

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the police - fallout ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fallout? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the police! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the police en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fallout .

Origineel

I never thought of leading I've got my own machine And I've paid my dues all along All set for breaking When I missed those other people Cause I knew that I was really alone Fall out Fall out with all the leaders and gangs Fall out Fall out with all the leaders and gangs I saw my education It was my indoctrination Just to be another parking machine All my sense was breaking When I missed those other people Cause I knew that I was not very clean Fall out Fall out with all the leaders and gangs Fall out Fall out with all the leaders and gangs Fall out Fall out with all the leaders and gangs Fall out Fall out with all the leaders and gangs Fall out!

 

Vertaling

Ik heb nooit gedacht aan leiden. Ik heb mijn eigen machine En ik heb al die tijd mijn contributie betaald Helemaal klaar om te breken Toen ik die andere mensen miste Want ik wist dat ik echt alleen was Ik viel weg Ik viel weg. with all the leaders and gangs Uitvallen Uitvallen met alle leiders en bendes Ik zag mijn opvoeding Het was mijn indoctrinatie Alleen maar om een andere parkeermachine te zijn Al mijn gevoel brak Toen ik die andere mensen miste Want ik wist dat ik niet erg schoon was Uitvallen Uitvallen met alle leiders en bendes Fall out Val uit met alle leiders en bendes Fall out Val uit met alle leiders en bendes Fall out Fall out with all the leaders and gangs Fall out!