Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the portinaris Songtekst: pra me casar com você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the portinaris - pra me casar com você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra me casar com você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the portinaris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the portinaris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra me casar com você .

Origineel

Eu voltei. Pra te dizer o que eu sinto. Eu não sei. Você ainda quer morar comigo?. Porque eu preciso de você aqui num segundo. Porque eu preciso de você aqui em meu mundo. Eu voltei. Dessa vez, um pouco mais maduro. Sem você. A vida é um quarto escuro. Porque eu preciso de você aqui num segundo. Porque eu preciso de você aqui em meu mundo. Eu voltei. Pra te dizer o que eu sinto. Eu não sei. Você ainda quer morar comigo?. Porque eu preciso de você aqui num segundo. Porque eu preciso de você aqui em meu mundo. Você me faz. Cada dia um dia melhor. Você me traz. A luz que me faltava ao redor. Tudo que eu fiz. Foi por você. Por isso estou aqui. Pra me casar com você. Porque eu preciso de você aqui num segundo. Porque eu preciso de você aqui em meu mundo

 

Vertaling

Ik ben teruggekomen. Om je te vertellen hoe ik me voel. Ik weet het niet. Wil je nog steeds bij me wonen? Omdat ik je hier zo nodig heb. Omdat ik je hier nodig heb in mijn wereld. Ik ben terug. Deze keer, een beetje meer volwassen. Zonder jou. Het leven is een donkere kamer. Omdat ik je hier zo nodig heb. Omdat ik je hier nodig heb in mijn wereld. Ik kwam terug. Om je te vertellen wat ik voel. Ik weet het niet. Wil je nog steeds bij me wonen? Want ik heb je hier zo nodig. Omdat ik je hier nodig heb in mijn wereld. Je maakt me. Elke dag een betere dag. Jij brengt me. Het licht dat om me heen ontbrak. Alles wat ik heb gedaan voor jou is geweest. Dat is waarom ik hier ben. Om met je te trouwen. Want ik heb je hier zo nodig. Want ik heb je nodig hier in mijn wereld