Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the posies Songtekst: dream all day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the posies - dream all day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dream all day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the posies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the posies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dream all day .

Origineel

I've got a lot of thoughts Got a lot of plans I lost a lot of sleep Trying to understand I could dream all day In a blackened room Staring into space Underneath a thousand blankets Just to find a place Where everything is reachable Imagining is safe I tried to make it so I didn't even know I could dream all day I dreamt I was awake My mouth was colored grey As the world revolved around me I could only say I could dream all day

 

Vertaling

Ik heb een hoop gedachten Got a lot of plans Ik heb veel slaap verloren Proberend te begrijpen Ik zou de hele dag kunnen dromen In een verduisterde kamer Starend in de ruimte Onder duizend dekens Alleen maar om een plek te vinden Waar alles bereikbaar is Fantaseren is veilig Ik probeerde het zo te maken Ik wist niet eens dat ik de hele dag kon dromen Ik droomde dat ik wakker was Mijn mond was grijs gekleurd terwijl de wereld om me heen draaide kon ik alleen maar zeggen Ik kon de hele dag dromen