Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the posies Songtekst: my big mouth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the posies - my big mouth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my big mouth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the posies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the posies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my big mouth .

Origineel

The lines across your face are drawn with hate Cause I'm drawn to someone else (looks like you could use a little sleep) I had some I didn't mention You caught me coming late (framed by the door) Onto a floor that's freshly waxed And hides my tracks and raises Some important questions I ask you to be nice - it has no effect And I suspect that you suspect But didn't I say feelings are the last things to make themselves felt? Don't make me explain myself - you don't need to know What's going on in my big head right now It could appear that I should have a statement prepared, but Don't make me open my big mouth The words come quickly I feel sick I use that for an excuse to exit Looks like you don't buy it And I'm trying your patience But what I leave unsaid sticks in my head The guilt puts me in a spotlight Looks like I might reveal You're not my sole engagement I ask you to shut up - it's as I didn't Know myself I wish you didn't Know that I can't turn back, but I didn't plan to tell you that Don't make me explain myself - you don't need to know What's going on in my big head right now It could appear that I could want to defend me, but Don't make me open my big mouth You tell me to get out - I can't get out of it And I wish that we both could split But splitting doesn't mean the end of the backlash that I couldn't defend Don't make me explain myself - you wouldn't like what you find Inside my, inside my big head It could appear that I would want to reassure your doubts Don't make me open my big mouth Don't make me, don't make me, Don't make me, don't make me, Don't make me open my big mouth

 

Vertaling

De lijnen over je gezicht zijn getekend met haat Cause I'm drawn to someone else (het lijkt erop dat je wel wat slaap kunt gebruiken) I had some I didn't mention Je betrapte me te laat komend (omlijst door de deur) Onto a floor that's freshly waxed En verbergt mijn sporen en roept Enkele belangrijke vragen Ik vraag je om aardig te zijn - het heeft geen effect En ik vermoed dat jij het vermoedt Maar zei ik niet dat gevoelens de laatste dingen zijn die zich laten voelen? Laat me mezelf niet uitleggen - je hoeft niet te weten Wat er nu in mijn grote hoofd omgaat Het zou kunnen lijken dat ik een verklaring moet voorbereiden, maar Laat me mijn grote mond niet opendoen. De woorden komen snel ik voel me ziek Ik gebruik dat als een excuus om weg te gaan. Het lijkt erop dat je het niet gelooft. En ik stel je geduld op de proef. Maar wat ik niet zeg blijft in mijn hoofd hangen Het schuldgevoel zet me in de schijnwerpers Het lijkt erop dat ik zou kunnen onthullen Je bent niet mijn enige engagement Ik vraag je je mond te houden - het is alsof ik niet Weet dat ik wou dat je het niet deed Weet dat ik niet terug kan, maar ik was niet van plan je dat te vertellen Laat me het niet uitleggen - je hoeft het niet te weten Wat er nu in mijn grote hoofd omgaat Het zou kunnen lijken dat ik me wil verdedigen, maar Laat me niet mijn grote mond opendoen Je vertelt me om eruit te komen - ik kan er niet uit komen En ik wou dat we allebei konden splitsen Maar uit elkaar gaan betekent niet het einde van de tegenreactie die ik niet kon verdedigen Laat me het niet uitleggen - je zou het niet leuk vinden wat je vindt In mijn, in mijn grote hoofd Het zou kunnen lijken dat ik je twijfels zou willen geruststellen Dwing me niet mijn grote mond open te doen Dwing me niet, dwing me niet, Maak me niet, maak me niet, Dwing me niet mijn grote mond open te doen