Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the posies Songtekst: world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the posies - world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the posies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the posies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals world .

Origineel

It's another detachment Same arrangement, different placement I'm the saddest of moments All alone in my unspoken I was dying to feel you To be in you, and to heal you I was grieving the distance Realizing my insistence And I see the only real I know I feel I have it all You are the world You are the world You're the only world We were such an amazement When I found you in the basement Spent a night on the ceiling What a feeling What a feeling And I see the only real I know I feel I have it all You are the world You are the world You're the only world

 

Vertaling

Het is een ander detachement. Zelfde opstelling, andere plaatsing Ik ben de treurigste van alle momenten Helemaal alleen in mijn onuitgesproken Ik was stervende om je te voelen Om in je te zijn, en je te genezen Ik treurde om de afstand Realiserend mijn aandringen En ik zie de enige echte die ik ken Ik voel dat ik alles heb Jij bent de wereld Jij bent de wereld Jij bent de enige wereld We waren zo'n verrassing Toen ik je in de kelder vond Een nacht doorgebracht op het plafond Wat een gevoel Wat een gevoel En ik zie de enige echte die ik ken Ik voel dat ik alles heb jij bent de wereld Jij bent de wereld Jij bent de enige wereld