Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the pretty reckless Songtekst: blonde rebellion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the pretty reckless - blonde rebellion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blonde rebellion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the pretty reckless! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the pretty reckless en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blonde rebellion .

Origineel

Hurry baby and turn the knob. You don't know you've got me 'til I'm gone. Shut my eyes and count to ten. Do it again, just do it again. Dug my nails in and turned the key. Stupid boy, have you ever really looked at me. Pick my lock and you will see. Come on baby, come on baby. 'Cause all I am is a blonde rebellion. Won't hurt you, but I might hurt someone. Break you down 'til you're begging me to. Oh oh oh, one two three shout. Woah oh oh oh, woah oh oh oh. You don't know me 'til you've seen me cry. You don't own me, you won't until the day that we die. You don't notice that I try for you. Only you, it's only you. 'Cause all I am is a blonde rebellion. Won't hurt you, but I might hurt someone. Break you down 'til you're begging me to. Oh oh oh, one two three SHOUT. Woah oh oh oh, woah oh oh oh. Woah oh oh oh, woah oh oh oh. Come baby, come baby, come baby, come. Jump baby, jump baby, jump baby, jump. Run baby, run baby, run baby, run. Come baby, come baby, come baby, come. All I am is a blonde rebellion. Won't hurt you, but I might hurt someone. Break you down 'til you're begging me to. Oh oh oh, one two three. All I am is a blonde rebellion. Won't hurt you, but I might hurt someone. Break you down 'til you're begging me to. Oh oh oh, one two three, shout. Woah oh oh oh, woah oh oh oh. Woah oh oh oh

 

Vertaling

Schiet op schat en draai de knop om. Je weet niet dat je me hebt tot ik weg ben. Sluit mijn ogen en tel tot tien. Doe het nog eens, doe het gewoon nog eens. Ik groef mijn nagels in en draaide de sleutel om. Stomme jongen, heb je ooit echt naar me gekeken. Forceer mijn slot en je zult het zien. Kom op schatje, kom op schatje. Want alles wat ik ben is een blonde rebellie. Ik zal je geen pijn doen, maar ik zou iemand pijn kunnen doen. Ik breek je af tot je me smeekt. Oh oh oh, een twee drie schreeuw. Woah oh oh, woah oh oh oh. Je kent me niet totdat je me hebt zien huilen. Je bezit me niet, je zal me niet bezitten tot de dag dat we sterven. Je merkt niet dat ik het voor jou probeer. Alleen jij, het is alleen jij. Want alles wat ik ben is een blonde rebellie. Ik zal je geen pijn doen, maar ik zou iemand pijn kunnen doen. Ik breek je af tot je me smeekt. Oh oh oh, één twee drie SHOUT. Woah oh oh, woah oh oh oh. Woah oh oh, woah oh oh oh. Kom baby, kom baby, kom baby, kom. Spring baby, spring baby, spring baby, spring. Ren baby, ren baby, ren baby, ren. Kom baby, kom baby, kom baby, kom. Alles wat ik ben is een blonde rebellie. Ik zal je geen pijn doen, maar ik zou iemand pijn kunnen doen. Ik breek je af tot je me smeekt. Oh oh oh, een twee drie. Alles wat ik ben is een blonde rebellie. Ik zal je geen pijn doen, maar ik zou iemand pijn kunnen doen. Ik breek je af tot je me smeekt. Oh oh oh, één twee drie, schreeuw. Woah oh oh oh, woah oh oh oh. Woah oh oh oh