Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the pretty reckless Songtekst: far from never

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the pretty reckless - far from never ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van far from never? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the pretty reckless! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the pretty reckless en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals far from never .

Origineel

I know I fucked up this time. Just give me one more try. I know you've made up your mind. So leave me here behind you. And all the things you said. Made it harder to breathe. When I was lying on the floor. I couldn't believe you wouldn't save me. But you blame me. You cried, the fire has just died. It's gone forever. And the chance to live our lives. It's gone forever. And where we stand tonight. It's where we stand tonight. So far from never. I know I messed with your mind. And wasted all your precious time. The more I try, the more I find that. All the things you've said. Made it harder to breathe. When I was lying on the floor. I couldn't believe you wouldn't save me. But you blame me. You cried, the fire has just died. It's gone forever. And the chance to live our lives. It's gone forever. And where we stand tonight. It's where we stand tonight. So far from never. No one will never let you down. No one will never let you down. No one will never let you down. No one will never let you down. Cause the fire has just died. It's gone forever. And the chance to live our lives. It's gone forever. And where we stand tonight. It's where we stand tonight. So far from never. So far from never. You said you'd never let me down. You said you'd never let me down

 

Vertaling

Ik weet dat ik het deze keer verknald heb. Geef me nog één poging. Ik weet dat je een beslissing hebt genomen. Dus laat me hier achter je. En al de dingen die je zei. Maakte het moeilijker om te ademen. Toen ik op de grond lag. Ik kon niet geloven dat je me niet wilde redden. Maar je geeft mij de schuld. Je riep, het vuur is net gedoofd. Het is voor altijd weg. En de kans om ons leven te leven. Die is voor altijd weg. En waar we vanavond staan. Het is waar we vanavond staan. Zo ver van nooit. Ik weet dat ik met je gedachten heb gerommeld. En al je kostbare tijd verspild heb. Hoe meer ik probeer, hoe meer ik dat vind. Al de dingen die je hebt gezegd. Maakte het moeilijker om te ademen. Toen ik op de grond lag. Ik kon niet geloven dat je me niet wilde redden. Maar je geeft mij de schuld. Je riep, het vuur is net gedoofd. Het is voor altijd weg. En de kans om ons leven te leven. Die is voor altijd weg. En waar we vanavond staan. Het is waar we vanavond staan. Zo ver van nooit. Niemand zal je nooit in de steek laten. Niemand zal je nooit in de steek laten. Niemand zal je nooit in de steek laten. Niemand zal je nooit in de steek laten. Omdat het vuur net is gedoofd. Het is voor altijd weg. En de kans om ons leven te leven. Die is voor altijd verdwenen. En waar we vanavond staan. Het is waar we vanavond staan. Zo ver van nooit. Zo ver van nooit. Je zei dat je me nooit in de steek zou laten. Je zei dat je me nooit in de steek zou laten