Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the pretty things Songtekst: rosalyn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the pretty things - rosalyn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rosalyn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the pretty things! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the pretty things en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rosalyn .

Origineel

Yeah Rosalyn, tell me where you've been Oh Rosalyn, tell me where you've been Every night and every day Hide and seek's the game you play Treat me as sure as sin Oh Rosalyn, yeah Rosalyn Oh Rosalyn, you're the girl for me Yeah Rosalyn, you're the girl for me When I'm holding you so tight I don't wanna say goodnight It's you I love now can't you see? Do you really love me, do you love me true Do you really love me Rosalyn? Yeah gotta know, yeah gotta know Yeah gotta know Rosalyn Oh Rosalyn, you're the girl for me Yeah Rosalyn, you're the girl for me Now I'm holding you so tight I don't wanna say goodnight It's you I love now can't you see? Do you really love me, do you love me true Do you really love me Rosalyn? Yeah gotta know, yeah gotta know Yeah gotta know Rosalyn Yeah gotta know, yeah gotta know Yeah gotta know Rosalyn Yeah Rosalyn Yeah Rosalyn

 

Vertaling

Ja Rosalyn, vertel me waar je geweest bent Oh Rosalyn, vertel me waar je bent geweest Elke nacht en elke dag Verstoppertje is het spel dat je speelt Behandel me zo zeker als de zonde Oh Rosalyn, ja Rosalyn Oh Rosalyn, jij bent het meisje voor mij Ja Rosalyn, jij bent het meisje voor mij Als ik je zo stevig vasthoud Ik wil geen welterusten zeggen Jij bent het van wie ik hou, zie je dat niet? Hou je echt van me, hou je echt van me Hou je echt van me Rosalyn? Ja, ik moet het weten, ja, ik moet het weten Ja, ik moet het weten Rosalyn Oh Rosalyn, jij bent het meisje voor mij Ja Rosalyn, jij bent het meisje voor mij Nu hou ik je zo stevig vast I don't wanna say goodnight Ik hou van jou, zie je dat niet? Hou je echt van me, hou je echt van me Hou je echt van me Rosalyn? Ja, ik moet het weten, ja, ik moet het weten Ja, ik moet het weten Rosalyn Ja moet het weten, ja moet het weten Ja, ik moet het weten Rosalyn Ja Rosalyn Ja Rosalyn