Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the pretty things Songtekst: sea of blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the pretty things - sea of blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sea of blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the pretty things! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the pretty things en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sea of blue .

Origineel

It's a sadness, it's a crime Why I wasted so much time All I've got left is sea of blue Holding on, I can't let go If I do, the tears will flow All I could see is a sea of blue She's the woman I need to love Wearing her heart on my sleeve She's the woman I want you to see 'Cause there's blood on my hands when she leaves Cries from the street - it's after dark Leaves a silence that's so stark Echoes in the night from a sea of blue Sea of blue She turns me on like some radio set Keeps me playing every night and day Leaves me on the window sill; she just might forget Some fool might creep up and just come and steal me away Many days and endless nights That she's filled my life with light Now that she's gone it's a sea of blue Feeling down and I don't know why That my blues should reach the sky All I got left is a sea of blue

 

Vertaling

Het is een droefheid, het is een misdaad Waarom ik zoveel tijd verspild heb Alles wat ik nog heb is een zee van blauw Ik hou me vast, ik kan niet loslaten Als ik dat doe, zullen de tranen stromen Alles wat ik kon zien was een zee van blauw Zij is de vrouw van wie ik moet houden Ik draag haar hart op mijn mouw Zij is de vrouw die ik wil dat je ziet 'Cause there's blood on my hands when she leaves Schreeuwt van de straat - het is al donker Laat een stilte achter die zo grimmig is Echo's in de nacht van een zee van blauw Zee van blauw Ze zet me aan als een radio Houdt me aan het spelen elke dag en nacht Laat me achter op de vensterbank, ze zou het kunnen vergeten Een of andere gek zou kunnen opduiken en me komen stelen Vele dagen en eindeloze nachten Dat ze mijn leven gevuld heeft met licht Nu ze weg is, is het een zee van blauw Ik voel me down en ik weet niet waarom Dat mijn blues de hemel moeten bereiken Alles wat ik nog heb is een zee van blauw