Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the primitives Songtekst: way behind me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the primitives - way behind me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van way behind me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the primitives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the primitives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals way behind me .

Origineel

I don't remember what you said I'm gonna leave the past behind me all those lies inside your head took my hand and lead me blindly I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me I want to go I want leave I want to grow I want to breathe I didn't want to be a fool took my hand and so unkindly cut me down with words so cruel I'm gonna leave you way behind me I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me I don't remember what you said I'm gonna leave the past behind me all those lies inside your head took my hand and lead me blindly I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me I want to go I want to leave I want to grow I want to breathe I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me I'm gonna try my best move I'm gonna leave you way behind me way behind me way behind me way behind me

 

Vertaling

Ik weet niet meer wat je zei. ik laat het verleden achter me al die leugens in je hoofd namen mijn hand en leidden me blindelings Ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me Ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me I want to go Ik wil vertrekken Ik wil groeien ik wil ademen ik wilde geen dwaas zijn nam mijn hand en zo onvriendelijk sneed me neer met woorden zo wreed ik ga je ver achter me laten ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me Ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me Ik weet niet meer wat je zei ik laat het verleden achter me al die leugens in je hoofd nam mijn hand en leidde me blindelings Ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me Ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me ik wil gaan Ik wil weggaan Ik wil groeien ik wil ademen Ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me Ik ga mijn best doen Ik laat je ver achter me ver achter me ver achter me ver achter me