Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the prodigy Songtekst: illuminati

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the prodigy - illuminati ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van illuminati? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the prodigy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the prodigy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals illuminati .

Origineel

Talking: Fan] Ohh, yo, ohh shit man, what up dunn? Yo where've you been at man? Yo we need you man You gotta put out that knowledge Kick that street knowledge G Please man, you got that drugs I need my fix of that dope C'mon man, please man, you got it man, c'mon man [Prodigy:] Now the latest gun drive, jelly beans GMT peyote, I know you feel me P's song is a natural tripping me My rhymes is so vivid, you start to see things Way different, America's fake I was fast asleep, but now I'm wid awake I was under the spell of Kangol and reserved notes Religion and fashion, I used to be flashy 'Til I had a total recall, forgot what I've already knew It took me 33 years for me to see the truth Ever so clear I was too young I couldn't articulate myself the right way son But now let me break it down, pass it all around This is not a theory, the conspiracy is real They wanna put me in a straightjacket in a padded room And tell the world is 12 monkeys so they can be confused [Chorus: x2] Illuminati want my mind, soul and my body Secret Society trying to keep their eye on me But I'm a stay incogni' in places they can't find me Make my moves strategically [Prodigy:] They say life is like Chess But fuck that I'm tired of playing games with you kids Ain't no time for playing, check the rhymes it's insane I write it for the streets, for the hood inspiration Inspire every party to map where it's poverty I started with a Mobb but now I got an army With soldiers and troopers The TV and the radio scared the death of us So we hit the YouTube up Now I got millions of views Now watch how many rappers follow what P do Now I'm too hoody to conform to the program I'm too much of a rebel for me to try to fit in Nigga! It don't matter on the color of your skin Right now you either positive or you negative I got friends in high places, multiple races And coaches on my side, all you got is paper [Chorus x2]

 

Vertaling

Praten: [Fan] Ohh, yo, ohh shit man, what up dunn? Yo, waar ben je geweest, man? Yo, we hebben je nodig man You gotta put out that knowledge Kick that street knowledge G Alsjeblieft man, heb je die drugs I need my fix of that dope Kom op man, alsjeblieft man, je hebt het man, kom op man [Prodigy:] Nu de nieuwste gun drive, jelly beans GMT peyote, ik weet dat je me voelt P's song is a natural tripping me My rhymes is so vivid, you start to see things Heel anders, Amerika is nep I was fast asleep, but now I'm wid awake Ik was in de ban van Kangol en gereserveerde noten Religie en mode, ik was altijd flitsend 'Tot ik een totaal geheugenverlies had, vergat wat ik al wist Het kostte me 33 jaar om de waarheid te zien Ooit was het zo duidelijk dat ik te jong was Ik kon mezelf niet op de juiste manier uitdrukken, zoon. Maar laat me het nu afbreken, laat het allemaal rondgaan Dit is geen theorie, de samenzwering is echt. Ze willen me in een dwangbuis stoppen in een gewatteerde kamer En de wereld vertellen dat het 12 apen zijn, zodat ze in de war kunnen zijn. [Refrein: x2] Illuminati willen mijn geest, ziel en mijn lichaam Het geheime genootschap probeert me in de gaten te houden Maar ik blijf incogni' op plaatsen waar ze me niet kunnen vinden doe strategisch mijn zet [Prodigy:] Ze zeggen dat het leven is als schaken Maar fuck dat ik moe ben van spelletjes spelen met jullie kinderen Er is geen tijd om te spelen, check de rijmen het is krankzinnig I write it for the streets, for the hood inspiration Inspireer elke partij om in kaart te brengen waar het armoede is Ik begon met een Mobb maar nu heb ik een leger With soldiers and troopers De TV en de radio joegen ons de dood in So we hit the YouTube up Nu heb ik miljoenen views. Kijk nu hoeveel rappers volgen wat P doet Nu ben ik te hoody om me aan te passen aan het programma Ik ben te veel een rebel om me aan te passen Neger. Het maakt niet uit wat de kleur van je huid is. Op dit moment ben je of positief of negatief Ik heb vrienden op hoge plaatsen, meerdere rassen En coaches aan mijn kant, alles wat jij hebt is papier [refrein x2]