Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the prodigy Songtekst: spitfire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the prodigy - spitfire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spitfire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the prodigy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the prodigy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spitfire .

Origineel

If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire Fire Fire Fire 'Cause you know that I can 'Cause you know that I can If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire Fire Fire Fire 'Cause you know that I can Fire 'Cause you know that I can If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire If I was in World War II they'd call me spitfire Fire 'Cause you know that I can Fire Fire

 

Vertaling

Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spitfire noemen Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuuglijster noemen Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuuglijster noemen Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuuglijster noemen. Brand Vuur Vuur Omdat je weet dat ik het kan Omdat je weet dat ik het kan Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuugvuur noemen. Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuugvuur noemen. Als ik in de Tweede Wereldoorlog was, zouden ze me spuugvuur noemen. Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuuglijster noemen. Brand Vuur Vuur Want je weet dat ik kan Brand Omdat je weet dat ik het kan Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuugvuur noemen. Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuugvuur noemen. Als ik in de Tweede Wereldoorlog was, zouden ze me spuugvuur noemen. Als ik in de Tweede Wereldoorlog zat, zouden ze me spuuglijster noemen. Vuur Want je weet dat ik kan Vuur Fire