Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the pussycat dolls Songtekst: don't cha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the pussycat dolls - don't cha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't cha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the pussycat dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the pussycat dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't cha .

Origineel

I know you like me (I know you like me). I know you do (I know you do). That's why whenever I come around. She's all over you. And I know you want it (I know you want it). It's easy to see (it's easy to see). And in the back of your mind. I know you should be on with me. Chorus:. Don't cha wish your girlfriend was hot like me?. Don't cha wish your girlfriend was a freak like me?. Don't cha?. Don't cha?. Don't cha wish your girlfriend was wrong like me?. Don't cha wish your girlfriend was fun like me?. Don't cha?. Don't cha?. Fight the feeling (fight the feeling). Leave it alone (leave it alone). 'Cause if it ain't love. It just ain't enough to leave a happy home. Let's keep it friendly (let's keep it friendly). You have to play fair (you have to play fair). See I don't care. But I know she ain't gonna wanna share. Chorus:. Don't cha wish your girlfriend was hot like me?. Don't cha wish your girlfriend was a freak like me?. Don't cha?. Don't cha, baby? Don't cha?. Don't cha wish your girlfriend was wrong like me?. Don't cha wish your girlfriend was fun like me?. Don't cha?. Don't cha?. I know she loves you (I know she loves you). So I understand (I understand). I probably be just as crazy about you. If you were my own man. Maybe next lifetime (maybe next lifetime). Possibly (possibly). Until then, old friend, your secret is safe with me. Chorus:. Don't cha wish your girlfriend was hot like me?. Don't cha wish your girlfriend was a freak like me?. Don't cha?. Don't cha, baby? Don't cha?. Don't cha wish your girlfriend was wrong like me?. Don't cha wish your girlfriend was fun like me?. Don't cha?. Don't cha?

 

Vertaling

Ik weet dat je me leuk vindt. Ik weet dat je dat doet. Dat is waarom wanneer ik in de buurt kom. Ze is helemaal over jou. En ik weet dat je het wilt (I know you want it). Het is makkelijk te zien. En in je achterhoofd. Ik weet dat je moet zijn op met mij. Refrein. Zou je niet willen dat je vriendin zo heet was als ik? Zou je niet willen dat je vriendin zo'n freak was als ik? Doe je dat niet? Niet doen? Zou je niet willen dat je vriendin zo fout was als ik? Zou je niet willen dat je vriendin zo leuk was als ik? Niet doen? Niet doen. Vecht tegen het gevoel. Leave it alone (laat het met rust). Want als het geen liefde is. Het is gewoon niet genoeg om een gelukkig huis achter te laten. Let's keep it friendly (laten we het vriendelijk houden). Je moet het eerlijk spelen (you have to play fair). Zie je, het kan me niet schelen. But I know she ain't gonna wanna share. Refrein. Zou je niet willen dat je vriendin zo heet was als ik? Zou je niet willen dat je vriendin zo'n freak was als ik? Wil je dat niet? Niet doen, schatje? Niet doen? Zou je niet willen dat je vriendin zo fout was als ik? Zou je niet willen dat je vriendin zo leuk was als ik? Niet doen? Niet doen. Ik weet dat ze van je houdt. Dus ik begrijp het. Ik zou waarschijnlijk net zo gek op je zijn. Als je mijn eigen man was. Misschien volgend leven (misschien volgend leven). Mogelijk (mogelijk). Tot dan, oude vriend, is je geheim veilig bij mij. Refrein. Zou je niet willen dat je vriendin zo heet was als ik? Zou je niet willen dat je vriendin zo'n freak was als ik? Wil je dat niet? Niet doen, schatje? Niet doen? Zou je niet willen dat je vriendin zo fout was als ik? Zou je niet willen dat je vriendin zo leuk was als ik? Niet doen? Don't cha?